KeRmOI Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Selam bugün Arch Linux kurmak istedim fakat siyah bir ekran çıkıyor ve _ bu yazıyordu ve Ventoy'un menüsüne geri atıyordu. Tam olarak sorun nedir?
Selam bugün Arch Linux kurmak istedim fakat siyah bir ekran çıkıyor ve _ bu yazıyordu ve Ventoy'un menüsüne geri atıyordu. Tam olarak sorun nedir?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2024 #2 GRUB menüsünden başlatmayı deneyin. Normal modla başlatmayı deniyorsunuzdur. Artı 0 Eksi
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 KeRmOI dedi: Selam bugün Arch Linux kurmak istedim fakat siyah bir ekran çıkıyor ve _ bu yazıyordu ve Ventoy'un menüsüne geri atıyordu. Tam olarak sorun nedir? Genişletmek için tıkla... ISO da eksiklik oluşmuş ya da Ventoy kurulumunda hata oluşmuş olabilir. Önce Ventoyu USB'ye yeniden yazdırıp deneyin. Artı 0 Eksi
KeRmOI dedi: Selam bugün Arch Linux kurmak istedim fakat siyah bir ekran çıkıyor ve _ bu yazıyordu ve Ventoy'un menüsüne geri atıyordu. Tam olarak sorun nedir? Genişletmek için tıkla... ISO da eksiklik oluşmuş ya da Ventoy kurulumunda hata oluşmuş olabilir. Önce Ventoyu USB'ye yeniden yazdırıp deneyin.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.818 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 Ventoy yerine DD komutu ile yazdırın. Kod:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=arch.iso of=/dev/sda conv=fdatasync ISO adını ve /dev/sdb kısmını kendinize göre değiştirirsiniz. Artı 0 Eksi
Ventoy yerine DD komutu ile yazdırın. Kod:Panoya kopyala sudo dd bs=4M if=arch.iso of=/dev/sda conv=fdatasync ISO adını ve /dev/sdb kısmını kendinize göre değiştirirsiniz.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 11 Ağustos 2024 #5 KeRmOI dedi: Selam bugün Arch Linux kurmak istedim fakat siyah bir ekran çıkıyor ve _ bu yazıyordu ve Ventoy'un menüsüne geri atıyordu. Tam olarak sorun nedir? Genişletmek için tıkla... DD ile yazdır. Artı 0 Eksi
KeRmOI dedi: Selam bugün Arch Linux kurmak istedim fakat siyah bir ekran çıkıyor ve _ bu yazıyordu ve Ventoy'un menüsüne geri atıyordu. Tam olarak sorun nedir? Genişletmek için tıkla... DD ile yazdır.