Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Arch Linux kurulumdan önce logoda kalıyor.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 13 Şubat 2023 #2 Nasıl yani? Live ISO boot etmiyor mu?
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 Shaw Dickerson dedi: Nasıl yani? Live ISO boot etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ventoy'a attım, ordan boot ettim. Olmadı. Fedora/Manjaro dagitimlarinda da benzer hataları aldım.
Shaw Dickerson dedi: Nasıl yani? Live ISO boot etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ventoy'a attım, ordan boot ettim. Olmadı. Fedora/Manjaro dagitimlarinda da benzer hataları aldım.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 13 Şubat 2023 #4 Abdullah7 dedi: Ventoy'a attım, ordan boot ettim. Olmadı. Fedora/Manjaro dagitimlarinda da benzer hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Balena Etcher veya farklı bir uygulama ile yazdırıp deneyin. Ventoy bir hata çıktısı vs. veriyor mu?
Abdullah7 dedi: Ventoy'a attım, ordan boot ettim. Olmadı. Fedora/Manjaro dagitimlarinda da benzer hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Balena Etcher veya farklı bir uygulama ile yazdırıp deneyin. Ventoy bir hata çıktısı vs. veriyor mu?
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 Shaw Dickerson dedi: balenaEtcher veya farklı bir uygulama ile yazdırıp deneyin. Ventoy bir hata çıktısı vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ventoy hata vermiyor. balenaEtcher ile yazmak aklıma geldi deneyeceğim. Daha önce Rufus ile yazdım yine aynı hatayı verdi. Shaw Dickerson dedi: balenaEtcher veya farklı bir uygulama ile yazdırıp deneyin. Ventoy bir hata çıktısı vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum esnasinda "starded modem Manager yazısında kalıyor" Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2023
Shaw Dickerson dedi: balenaEtcher veya farklı bir uygulama ile yazdırıp deneyin. Ventoy bir hata çıktısı vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ventoy hata vermiyor. balenaEtcher ile yazmak aklıma geldi deneyeceğim. Daha önce Rufus ile yazdım yine aynı hatayı verdi. Shaw Dickerson dedi: balenaEtcher veya farklı bir uygulama ile yazdırıp deneyin. Ventoy bir hata çıktısı vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum esnasinda "starded modem Manager yazısında kalıyor"
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 25 Şubat 2023 #6 Abdullah7 dedi: Ventoy hata vermiyor. balenaEtcher ile yazmak aklıma geldi deneyeceğim. Daha önce Rufus ile yazdım yine aynı hatayı verdi. Kurulum esnasinda "starded modem Manager yazısında kalıyor" Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir konu açın. Bu arada kurulum esnasında derken biraz daha açar mısınız?
Abdullah7 dedi: Ventoy hata vermiyor. balenaEtcher ile yazmak aklıma geldi deneyeceğim. Daha önce Rufus ile yazdım yine aynı hatayı verdi. Kurulum esnasinda "starded modem Manager yazısında kalıyor" Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir konu açın. Bu arada kurulum esnasında derken biraz daha açar mısınız?
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #7 Shaw Dickerson dedi: Ayrıca bir konu açın. Bu arada kurulum esnasında derken biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile yazdim, sonra boot ettim. baska da birşey yapmadim. en son started modem manager diyor kaliyor oyle. en iyisi kubuntu kurmak.
Shaw Dickerson dedi: Ayrıca bir konu açın. Bu arada kurulum esnasında derken biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile yazdim, sonra boot ettim. baska da birşey yapmadim. en son started modem manager diyor kaliyor oyle. en iyisi kubuntu kurmak.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Şubat 2023 #8 Abdullah7 dedi: balenaEtcher ile yazdim, sonra boot ettim. baska da birşey yapmadim. en son started modem manager diyor kaliyor oyle. en iyisi kubuntu kurmak. Genişletmek için tıkla... ISO'nun doğru indiğine emin misiniz? Yeniden indirip yazdırın.
Abdullah7 dedi: balenaEtcher ile yazdim, sonra boot ettim. baska da birşey yapmadim. en son started modem manager diyor kaliyor oyle. en iyisi kubuntu kurmak. Genişletmek için tıkla... ISO'nun doğru indiğine emin misiniz? Yeniden indirip yazdırın.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #9 Shaw Dickerson dedi: ISO'nun doğru indiğine emin misiniz? Yeniden indirip yazdırın. Genişletmek için tıkla... mesela nobara os kuruyorum onda da bunun gibi kalıyor.
Shaw Dickerson dedi: ISO'nun doğru indiğine emin misiniz? Yeniden indirip yazdırın. Genişletmek için tıkla... mesela nobara os kuruyorum onda da bunun gibi kalıyor.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 26 Şubat 2023 #10 ISO'nun SHA256 değerlerini kontrol edin.