Technopat sitesinde bulunan Arch Linux kurulumunu yaptım ancak Arch Linux ekranı gelmek yerine boot seçme ekranı geliyor.
İlk defa Linux kuruyorum.
Yardım edin.
Technopat sitesinde bulunan Arch Linux kurulumunu yaptım ancak Arch Linux ekranı gelmek yerine boot seçme ekranı geliyor.
Yardım edin.
En üsttekini seçince ekran gelmiyor mu dostum? Bence Arch Linux kurulumu zorluyorsa alg deneyin. Rahatça kurarsınız. Fakat bu ekran normal diye hatırlıyorum uzun zamandır kullanmadım. Bu ekran gelince üsttekini seçmeniz lazım. Bu ekrandan sonra ekran gelmiyor mu? Yoksa siz sadece bu ekranı kaldırmak falan mı istiyorsunuz. Yeni fark ettim, ilk defa Linux kuruyorsanız Arch kurmayın. Kernel i çok kolay bozabiliyorsunuz, uğraşamazsınız, genel olarak bile çok zor gelir size. En kötü Linux Mint gibi şeyleri sevmiyorsanız ve Arch tabanlı istiyorsanız:
Yardım edin.
Yardım edin.