Tarık00 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Geçenlerde Minecraft Launcher kuracaktım ancak gereken kodu yazdığımda bu hatayı aldım. Nasıl çözebilirim? Çıkan hata: [arch@archlinux minecraft-launcher]$ sudo pacman -s minecraft-launcher hata: hedef bulunamadı: minecraft-launcher hata.
Geçenlerde Minecraft Launcher kuracaktım ancak gereken kodu yazdığımda bu hatayı aldım. Nasıl çözebilirim? Çıkan hata: [arch@archlinux minecraft-launcher]$ sudo pacman -s minecraft-launcher hata: hedef bulunamadı: minecraft-launcher hata.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.233 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Tarık00 dedi: Geçenlerde Minecraft Launcher kuracaktım ancak gereken kodu yazdığımda bu hatayı aldım. Nasıl çözebilirim? Çıkan hata: [arch@archlinux minecraft-launcher]$ sudo pacman -s Minecraft-Launcher hata: Hedef bulunamadı: Minecraft-Launcher hata. Genişletmek için tıkla... AUR için pacman değil yay ya da paru gibi bir AUR helper kullanmalısın ayrıca s harfi küçük değil büyük olmalı.
Tarık00 dedi: Geçenlerde Minecraft Launcher kuracaktım ancak gereken kodu yazdığımda bu hatayı aldım. Nasıl çözebilirim? Çıkan hata: [arch@archlinux minecraft-launcher]$ sudo pacman -s Minecraft-Launcher hata: Hedef bulunamadı: Minecraft-Launcher hata. Genişletmek için tıkla... AUR için pacman değil yay ya da paru gibi bir AUR helper kullanmalısın ayrıca s harfi küçük değil büyük olmalı.
Tarık00 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 Hocam biraz beklettim kusura bakmayın. Hocam AUR nedir bir de hocam büyük s ile yapmıştım ama otomatik düzeltme yüzünden böyle olmuş.
Hocam biraz beklettim kusura bakmayın. Hocam AUR nedir bir de hocam büyük s ile yapmıştım ama otomatik düzeltme yüzünden böyle olmuş.