tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 "I use Arch btw" ama plank dock açamıyorum. Latte dock açılıyor ama dock başlamıyor docky'IDE yükleyemedim.
"I use Arch btw" ama plank dock açamıyorum. Latte dock açılıyor ama dock başlamıyor docky'IDE yükleyemedim.
atillux Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 411 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 3 Eylül 2024 #2 Acaba Arch'ı wayland ile mi kullanıyorsunuz. Öyle ise Plank'ın wayland desteği yoktur.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 atillux dedi: Acaba Arch'ı Wayland ile mi kullanıyorsunuz. Öyle ise Plank'ın Wayland desteği yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyu çözümledim size birkaç sorum olacak sorabilir miyim?
atillux dedi: Acaba Arch'ı Wayland ile mi kullanıyorsunuz. Öyle ise Plank'ın Wayland desteği yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyu çözümledim size birkaç sorum olacak sorabilir miyim?
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.235 Makaleler 4 Çözümler 36 4 Eylül 2024 #4 tomey dedi: Hocam bu konuyu çözümledim size birkaç sorum olacak sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Konu açın yardımcı olunacaktır.
tomey dedi: Hocam bu konuyu çözümledim size birkaç sorum olacak sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Konu açın yardımcı olunacaktır.