BilgisayarUzmaniYT Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Daha bugün Arch Linux'u Arch install kullanarak indirdim fakat profil yok?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 29 Haziran 2024 #2 BilgisayarUzmaniYT dedi: Daha bugün Arch Linux'u Arch install kullanarak indirdim fakat profil yok? Genişletmek için tıkla... Profilden kastın nedir? Tam olarak yaşadığın sorunu açıklar mısın?
BilgisayarUzmaniYT dedi: Daha bugün Arch Linux'u Arch install kullanarak indirdim fakat profil yok? Genişletmek için tıkla... Profilden kastın nedir? Tam olarak yaşadığın sorunu açıklar mısın?
BilgisayarUzmaniYT Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Rona dedi: Profilden kastın nedir? Tam olarak yaşadığın sorunu açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Kurulumda profil oluşturmadığım için profil gözükmüyormuş 0'dan kurulum yaptım şu an kullanıyorum archlinux.
Rona dedi: Profilden kastın nedir? Tam olarak yaşadığın sorunu açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Kurulumda profil oluşturmadığım için profil gözükmüyormuş 0'dan kurulum yaptım şu an kullanıyorum archlinux.