L Logalnx Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Merhaba demin Proton VPN indirdim ve ayarlardan minimalize gibi bir ayarı açtım Windows'taki gibi küçük görünümde olacağını umarak fakat şimdi açılmıyor bile arka planda çalışyor ama GUI yok.
Merhaba demin Proton VPN indirdim ve ayarlardan minimalize gibi bir ayarı açtım Windows'taki gibi küçük görünümde olacağını umarak fakat şimdi açılmıyor bile arka planda çalışyor ama GUI yok.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.358 Makaleler 40 Çözümler 273 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Trayde, panelde görünmesi gerekiyor. GNOME kullanıyorsan varsayılan hâlinde görünmez. GNOME eklentisi olarak rastgele bir Tray eklentisi kurduğunda panelde Proton VPN butonu görünecek. Bak 3. sıradaki şekilde simgeye sahip olarak görünecek. Tıklayınca menü gelecek. "Show" seçeneği uygulama olarak açmanı sağlar. "Hide" ile yeniden gizleyebilirsin. Durum nedir hocam? Son düzenleme: 3 Haziran 2025
Trayde, panelde görünmesi gerekiyor. GNOME kullanıyorsan varsayılan hâlinde görünmez. GNOME eklentisi olarak rastgele bir Tray eklentisi kurduğunda panelde Proton VPN butonu görünecek. Bak 3. sıradaki şekilde simgeye sahip olarak görünecek. Tıklayınca menü gelecek. "Show" seçeneği uygulama olarak açmanı sağlar. "Hide" ile yeniden gizleyebilirsin. Durum nedir hocam?