murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.418 Çözümler 6 17 Ağustos 2023 #1 Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S rar. yay -S 7-zip Bu komutlarla yüklemeyi denedim fakat uygulama halinde gözükmüyor, .RAR uzantılı dosyayı nasıl açabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S rar. yay -S 7-zip Bu komutlarla yüklemeyi denedim fakat uygulama halinde gözükmüyor, .RAR uzantılı dosyayı nasıl açabilirim ?
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #2 Peazip ile açabilirsin.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.876 Makaleler 2 Çözümler 121 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Xarchiver kullanabilirsin.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.124 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 murty0 dedi: Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S rar. yay -S 7-zip Bu komutlarla yüklemeyi denedim fakat uygulama halinde gözükmüyor, .RAR uzantılı dosyayı nasıl açabilirim ? Eki Görüntüle 1906639 Genişletmek için tıkla... Fileroller kullan. Hatta tavsiyem aşağıdaki kodu girip nemo kullanman. Nautilus'dan çok daha işlevsel bir gtk file Manager kendisi. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo-fileroller gtkhash-nemo Eğer Nautilus kullanacağım nemo istemiyorum diyorsan da aşağıdaki kodu girip fileroller indirmen yeter. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S fileroller
murty0 dedi: Kod:Panoya kopyala sudo pacman -S rar. yay -S 7-zip Bu komutlarla yüklemeyi denedim fakat uygulama halinde gözükmüyor, .RAR uzantılı dosyayı nasıl açabilirim ? Eki Görüntüle 1906639 Genişletmek için tıkla... Fileroller kullan. Hatta tavsiyem aşağıdaki kodu girip nemo kullanman. Nautilus'dan çok daha işlevsel bir gtk file Manager kendisi. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo-fileroller gtkhash-nemo Eğer Nautilus kullanacağım nemo istemiyorum diyorsan da aşağıdaki kodu girip fileroller indirmen yeter. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S fileroller
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.418 Çözümler 6 17 Ağustos 2023 #5 627056 dedi: Peazip ile açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu indirdim de kopyalama seçeneğini bulamadım. longwayy dedi: Xarchiver kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunda da klasörü kopyalayıp başka bir yere yapıştıramıyorum. Rona dedi: Fileroller kullan. Hatta tavsiyem aşağıdaki kodu girip nemo kullanman. Nautilus'dan çok daha işlevsel bir gtk file Manager kendisi. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo-fileroller gtkhash-nemo Eğer Nautilus kullanacağım nemo istemiyorum diyorsan da aşağıdaki kodu girip fileroller indirmen yeter. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S fileroller Genişletmek için tıkla... Kurdum da bunda da kopyalamaya izin vermiyor, alt tarafı bir klasörü farklı bir konuma yapıştıracağım yahu. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
627056 dedi: Peazip ile açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu indirdim de kopyalama seçeneğini bulamadım. longwayy dedi: Xarchiver kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunda da klasörü kopyalayıp başka bir yere yapıştıramıyorum. Rona dedi: Fileroller kullan. Hatta tavsiyem aşağıdaki kodu girip nemo kullanman. Nautilus'dan çok daha işlevsel bir gtk file Manager kendisi. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S nemo-fileroller gtkhash-nemo Eğer Nautilus kullanacağım nemo istemiyorum diyorsan da aşağıdaki kodu girip fileroller indirmen yeter. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S fileroller Genişletmek için tıkla... Kurdum da bunda da kopyalamaya izin vermiyor, alt tarafı bir klasörü farklı bir konuma yapıştıracağım yahu.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.124 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #6 murty0 dedi: Hocam bunu indirdimde kopyalama seçeneğini bulamadım. Hocam bunda da klasörü kopyalayıp başka bir yere yapıştıramıyorum. Eki Görüntüle 1906756 Kurdumda bunda da kopyalamaya izin vermiyor, alt tarafı bir klasörü farklı bir konuma yapıştıracağım yav Eki Görüntüle 1906762 Genişletmek için tıkla... Çıkar deyin hocam öncelikle.
murty0 dedi: Hocam bunu indirdimde kopyalama seçeneğini bulamadım. Hocam bunda da klasörü kopyalayıp başka bir yere yapıştıramıyorum. Eki Görüntüle 1906756 Kurdumda bunda da kopyalamaya izin vermiyor, alt tarafı bir klasörü farklı bir konuma yapıştıracağım yav Eki Görüntüle 1906762 Genişletmek için tıkla... Çıkar deyin hocam öncelikle.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2023 #7 Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S unrar unrar e </rar/dosya/konumu/dosya.rar> </"dosyaların çıkarılacağı dizin (opsiyoneldir, varsayılan olarak bulunduğunuz dizine çıkarır.)">
Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S unrar unrar e </rar/dosya/konumu/dosya.rar> </"dosyaların çıkarılacağı dizin (opsiyoneldir, varsayılan olarak bulunduğunuz dizine çıkarır.)">
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 18 Ağustos 2023 #8 unrar paketini kurduktan sonra, masaüstü yöneticisinin varsayılan arşiv yöneticisini kullanmayı dene. Sağ tık => Buraya Çıkart Not: nemo-fileroller; fileroller için bir dosya yöneticisi eklentisidir, kabuk komutu değildir.
unrar paketini kurduktan sonra, masaüstü yöneticisinin varsayılan arşiv yöneticisini kullanmayı dene. Sağ tık => Buraya Çıkart Not: nemo-fileroller; fileroller için bir dosya yöneticisi eklentisidir, kabuk komutu değildir.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.124 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #9 OzgunP dedi: Not: Nemo-fileroller; fileroller için bir dosya yöneticisi eklentisidir, komut değildir. Genişletmek için tıkla... AUR üzerinden direkt indirilebiliyor hocam. Nemo kuracağım o zaman o paket adını yazarak kuruyorum. Bu sayede fileroller eklentisi hazır gelmiş oluyor ki kendisi de zaten nemo ve Fileroller'ı kuruyor.
OzgunP dedi: Not: Nemo-fileroller; fileroller için bir dosya yöneticisi eklentisidir, komut değildir. Genişletmek için tıkla... AUR üzerinden direkt indirilebiliyor hocam. Nemo kuracağım o zaman o paket adını yazarak kuruyorum. Bu sayede fileroller eklentisi hazır gelmiş oluyor ki kendisi de zaten nemo ve Fileroller'ı kuruyor.