L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 26 Mart 2023 #1 Alacritty kullanıyorum ve Shell'i 'zsh' ile degistirmek istiyorum fakat Shell not changed hatasi alıyorum.
Alacritty kullanıyorum ve Shell'i 'zsh' ile degistirmek istiyorum fakat Shell not changed hatasi alıyorum.
Çözüm The Shorekeeper 26 Mart 2023 Bash:Panoya kopyala sudo nvim /etc/passwd Kullandığınız yazı düzenleyiciye göre nvim kısmını değiştirin. Daha sonra kendi kullanıcı kabuğunuzu değiştirin. Bash:Panoya kopyala chsh -s /bin/zsh Bu komutla direkt değiştirebiliyor olmanız lazım.
Bash:Panoya kopyala sudo nvim /etc/passwd Kullandığınız yazı düzenleyiciye göre nvim kısmını değiştirin. Daha sonra kendi kullanıcı kabuğunuzu değiştirin. Bash:Panoya kopyala chsh -s /bin/zsh Bu komutla direkt değiştirebiliyor olmanız lazım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2023 #2 Bash:Panoya kopyala sudo nvim /etc/passwd Kullandığınız yazı düzenleyiciye göre nvim kısmını değiştirin. Daha sonra kendi kullanıcı kabuğunuzu değiştirin. Bash:Panoya kopyala chsh -s /bin/zsh Bu komutla direkt değiştirebiliyor olmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Bash:Panoya kopyala sudo nvim /etc/passwd Kullandığınız yazı düzenleyiciye göre nvim kısmını değiştirin. Daha sonra kendi kullanıcı kabuğunuzu değiştirin. Bash:Panoya kopyala chsh -s /bin/zsh Bu komutla direkt değiştirebiliyor olmanız lazım.