M MaoutteD Zeptopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Sistemi henüz yeni kurmama rağmen her yeniden başlattığımda biraz yazılar çıkıyor sonra ekran siyah oluyor. Fotoğrafları ekledim. O kadar mı batırdım yahu niye hiç cevap yok? Dosya Ekleri IMG_20231114_223937_HDR.jpg 199,2 KB · Görüntüleme: 81 IMG_20231114_223929_HDR.jpg 226,7 KB · Görüntüleme: 76 IMG_20231114_223925_HDR.jpg 319,5 KB · Görüntüleme: 77 Son düzenleme: 15 Kasım 2023
Sistemi henüz yeni kurmama rağmen her yeniden başlattığımda biraz yazılar çıkıyor sonra ekran siyah oluyor. Fotoğrafları ekledim. O kadar mı batırdım yahu niye hiç cevap yok?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 15 Kasım 2023 #2 MaoutteD dedi: Sistemi henüz yeni kurmama rağmen her yeniden başlattığımda biraz yazılar çıkıyor sonra ekran siyah oluyor. Fotoğrafları ekledim. O kadar mı batırdım yahu niye hiç cevap yok? Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+F4 yap ekran siyah olunca. Ardından kullanıcı adını ve şifreni gir. Ama öncelikle hangi masaüstü ortamını ve hangi DM'i yüklediğini belirtirsen daha iyi olur.
MaoutteD dedi: Sistemi henüz yeni kurmama rağmen her yeniden başlattığımda biraz yazılar çıkıyor sonra ekran siyah oluyor. Fotoğrafları ekledim. O kadar mı batırdım yahu niye hiç cevap yok? Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+F4 yap ekran siyah olunca. Ardından kullanıcı adını ve şifreni gir. Ama öncelikle hangi masaüstü ortamını ve hangi DM'i yüklediğini belirtirsen daha iyi olur.
M MaoutteD Zeptopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 Rona dedi: CTRL+alt+F4 yap ekran siyah olunca. Ardından kullanıcı adını ve şifreni gir. Ama öncelikle hangi masaüstü ortamını ve hangi DM'i yüklediğini belirtirsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... LightDM ve KDE var. Rona dedi: CTRL+alt+F4 yap ekran siyah olunca. Ardından kullanıcı adını ve şifreni gir. Ama öncelikle hangi masaüstü ortamını ve hangi DM'i yüklediğini belirtirsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bastım ama bu sefer monitörüm "uygun olmayan mod. Tavsiye edilen mod 1366x768" hatası veriyor. Dosya Ekleri IMG_20231115_010035_HDR.jpg 185,3 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 15 Kasım 2023
Rona dedi: CTRL+alt+F4 yap ekran siyah olunca. Ardından kullanıcı adını ve şifreni gir. Ama öncelikle hangi masaüstü ortamını ve hangi DM'i yüklediğini belirtirsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... LightDM ve KDE var. Rona dedi: CTRL+alt+F4 yap ekran siyah olunca. Ardından kullanıcı adını ve şifreni gir. Ama öncelikle hangi masaüstü ortamını ve hangi DM'i yüklediğini belirtirsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bastım ama bu sefer monitörüm "uygun olmayan mod. Tavsiye edilen mod 1366x768" hatası veriyor.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 Hala ilgileniyorsan olusturmus oldugum rehber ile ekranda yazan çözünürlüğü oluştur. Oluştururken kullanmış olduğun komutları bir ".sh" dosyasına satır satır gir. KDE'nin ayarlar uygulamasının autostart'ını komut satırı üzerinden düzenleyip .sh dosyasının çalışmasını sağla.
Hala ilgileniyorsan olusturmus oldugum rehber ile ekranda yazan çözünürlüğü oluştur. Oluştururken kullanmış olduğun komutları bir ".sh" dosyasına satır satır gir. KDE'nin ayarlar uygulamasının autostart'ını komut satırı üzerinden düzenleyip .sh dosyasının çalışmasını sağla.