4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #1 Arch Linux indirmeye çalışıyorum, olmuyor. Çözümü nedir?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #11 Silinen üye dedi: Güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS 4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #12 Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Artı 0 Eksi
Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #13 Silinen üye dedi: Arch Linux indirmeye çalışıyorum, olmuyor. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 913422 Genişletmek için tıkla... Resimde ki programın ismini verir misin? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arch Linux indirmeye çalışıyorum, olmuyor. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 913422 Genişletmek için tıkla... Resimde ki programın ismini verir misin?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 9 Mart 2021 #14 Silinen üye dedi: Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Genişletmek için tıkla... En altta çünkü. sen dikkat etmemiişsin Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Genişletmek için tıkla... En altta çünkü. sen dikkat etmemiişsin
KS KS 4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #15 mertpivvo dedi: Kullandığın bu programın ismini verir misin? Genişletmek için tıkla... uTorrent. Artı 0 Eksi
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #16 Silinen üye dedi: Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Genişletmek için tıkla... Zaten kendi sitesinde yönlendiriyor @YFK hocamın verdiği sunucuya. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Genişletmek için tıkla... Zaten kendi sitesinde yönlendiriyor @YFK hocamın verdiği sunucuya.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #17 Silinen üye dedi: uTorrent. Genişletmek için tıkla... Arayüz karanlık falan pek uTorrent'e benzemiyor nasıl böyle yaptın? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: uTorrent. Genişletmek için tıkla... Arayüz karanlık falan pek uTorrent'e benzemiyor nasıl böyle yaptın?
KS KS 4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #18 Ali998 dedi: Zaten kendi sitesinde yönlendiriyor @YFK hocamın verdiği sunucuya. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum. Şu linkten torrent veriyor ya torrent için utorrent indirdim utorrent bilgisayarıma Avast indiriyordu. mertpivvo dedi: Arayüz karanlık falan pek uTorrent'e benzemiyor nasıl böyle yaptın? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum ben uTorrent Web indirdim karanlık tema ile geldi. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Zaten kendi sitesinde yönlendiriyor @YFK hocamın verdiği sunucuya. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum. Şu linkten torrent veriyor ya torrent için utorrent indirdim utorrent bilgisayarıma Avast indiriyordu. mertpivvo dedi: Arayüz karanlık falan pek uTorrent'e benzemiyor nasıl böyle yaptın? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum ben uTorrent Web indirdim karanlık tema ile geldi.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #19 Silinen üye dedi: Onu demiyorum. Şu linkten torrent veriyor ya torrent için utorrent indirdim utorrent bilgisayarıma Avast indiriyordu. Valla bilmiyorum ben uTorrent Web indirdim karanlık tema ile geldi. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? Genişletmek için tıkla... Buna karşılık dedim. Arch'ın sitesinde var altta. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Onu demiyorum. Şu linkten torrent veriyor ya torrent için utorrent indirdim utorrent bilgisayarıma Avast indiriyordu. Valla bilmiyorum ben uTorrent Web indirdim karanlık tema ile geldi. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Neden kendi sitesinde direk iso dosyasını vermemiş ki? Genişletmek için tıkla... Buna karşılık dedim. Arch'ın sitesinde var altta.
KS KS 4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #20 Ali998 dedi: Buna karşılık dedim. Arch'ın sitesinde var altta. Genişletmek için tıkla... Ben hiç alta bakmamışım. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Buna karşılık dedim. Arch'ın sitesinde var altta. Genişletmek için tıkla... Ben hiç alta bakmamışım.