4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #1 Arch Linux indirmeye çalışıyorum, olmuyor. Çözümü nedir?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #21 Silinen üye dedi: uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Genişletmek için tıkla... uTorrent kullan mı dedi sana ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: uTorrent'i kurarken Az kalsın bilgisayarıma Avast iniyordu. Genişletmek için tıkla... uTorrent kullan mı dedi sana ?
KS KS 4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #22 Zurnadürüm dedi: uTorrent kullan mı dedi sana ? Genişletmek için tıkla... Aklıma Torrent dosya indirmek için hep uTorrent gelir. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: uTorrent kullan mı dedi sana ? Genişletmek için tıkla... Aklıma Torrent dosya indirmek için hep uTorrent gelir.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #23 Silinen üye dedi: Onu demiyorum. Şu linkten torrent veriyor ya torrent için utorrent indirdim utorrent bilgisayarıma Avast indiriyordu. Valla bilmiyorum ben uTorrent Web indirdim karanlık tema ile geldi. Genişletmek için tıkla... Ha bende normal uTorrent zannettim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Onu demiyorum. Şu linkten torrent veriyor ya torrent için utorrent indirdim utorrent bilgisayarıma Avast indiriyordu. Valla bilmiyorum ben uTorrent Web indirdim karanlık tema ile geldi. Genişletmek için tıkla... Ha bende normal uTorrent zannettim.