S SemanticPro Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 15 Yer Paris 2 Nisan 2021 #1 OBS Studio ile çekiyorum ve işlemcim yoruluyor. Bu sebeple biraz yavaş çalışıyor gibi görünebilir. Arkadaşlar, bu arada arka planda müziği açık bırakmışım. Kusura bakmayın. Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OBS Studio ile çekiyorum ve işlemcim yoruluyor. Bu sebeple biraz yavaş çalışıyor gibi görünebilir. Arkadaşlar, bu arada arka planda müziği açık bırakmışım. Kusura bakmayın. Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #2 Hocam patladım bu nasıl müzik?
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #3 Hocam arkadaki müziği dolara baktıktan sonra açtınız herhalde.
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 1. Müzik seçimini çok beğendim. 2. Conky'yi saydam yapsan daha iyi olmaz mı? 3. killall conky yaparsan çok daha iyi performans alırsın.
1. Müzik seçimini çok beğendim. 2. Conky'yi saydam yapsan daha iyi olmaz mı? 3. killall conky yaparsan çok daha iyi performans alırsın.
S SemanticPro Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 15 Yer Paris 2 Nisan 2021 #5 Ali998 dedi: 1. Müzik seçimini çok beğendim. 2. Conky'yi saydam yapsan daha iyi olmaz mı? 3. killall conky yaparsan çok daha iyi performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim. Arabesk-türkü çok seviyorum. Diğer önerilerinizi de deneyeceğim sağolun.
Ali998 dedi: 1. Müzik seçimini çok beğendim. 2. Conky'yi saydam yapsan daha iyi olmaz mı? 3. killall conky yaparsan çok daha iyi performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim. Arabesk-türkü çok seviyorum. Diğer önerilerinizi de deneyeceğim sağolun.