5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 11 Ağustos 2024 #1 Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki AMDGPU - ArchWiki
Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki AMDGPU - ArchWiki
Ezlosievsrt Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 379 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 571602 dedi: Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki AMDGPU - ArchWiki Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
571602 dedi: Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki AMDGPU - ArchWiki Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 11 Ağustos 2024 #3 Ezlosievsrt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efendim, save yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Ezlosievsrt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efendim, save yapamıyorum.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 11 Ağustos 2024 #4 571602 dedi: Efendim, save yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... CTRL+O? Artı 0 Eksi