5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 11 Ağustos 2024 #1 Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki wiki.archlinux.org AMDGPU - ArchWiki wiki.archlinux.org
Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki wiki.archlinux.org AMDGPU - ArchWiki wiki.archlinux.org
ExplosiveTR Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 369 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 571602 dedi: Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki wiki.archlinux.org AMDGPU - ArchWiki wiki.archlinux.org Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
571602 dedi: Selamlar. Arch Linux'uma FreeSync yüklemek istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Kaynak: Variable refresh rate - ArchWiki wiki.archlinux.org AMDGPU - ArchWiki wiki.archlinux.org Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 11 Ağustos 2024 #3 ExplosiveTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efendim, save yapamıyorum. Artı 0 Eksi
ExplosiveTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efendim, save yapamıyorum.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 11 Ağustos 2024 #4 571602 dedi: Efendim, save yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... CTRL+O? Artı 0 Eksi