Arch Linux'a girilmiyor

eymensahin.dll

Centipat
Daha fazla  
Sonunda linux kurdum ama parolayı girince siyah ekran geliyor ve gene aynı yere atıyor sanırım klavye US nasıl düzeltebilirim?

I Tuşu i . Yapmak İçin ç'ye bas

Parolamda hiç yabancı kelime yok

Hocam imleç çarpı oluyor ve siyah ekran

Hocam böyle diyor ne yapacağım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    309,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Hocam sol üstten masaüstü ortamını değiştirin.

Değiştirdim ama Hyprland kurulumu nasıl olacak? Kolay yolu yok mu? Klavyemi Türkçe yapamadım ama tuşların yerini ezberledim artık nasıl kuracağım?

Live USB'yi yeniden başlatıp Tty'ye lsblk yazın ve çıktı paylaşın. Muhtemelen kullanıcıyı oluştururken sorun çıkmış. Archinstall ile kurmuşsanız bunu yaşamanız çok.

Hocam tty3 ekranına yazdım.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirdim ama hyprlan kuruşumu nasıl olacak kolay yolu yok mu klavyemi Türkçe yapamadım ama tuşların yerini ezberledim artık nasıl kuracağım?

Kod:
git clone --depth=1 https://github.com/JaKooLit/Arch-Hyprland.git ~/Arch-Hyprland

cd ~/Arch-Hyprland

chmod +x install.sh

./install.sh

Bununla Hyprland'ı hazır tema ile kurabilirsin. Kurulumda sana klavye dilini de soracaktır, oraran Türkçe diye belirtirsin.

Gerek kalmamış, kullanıcı hesabına zaten girebiliyormuşsun. Tty'de loadkeys trq yazınca klavyen Türkçe olur ancak SDDM'e uygulanmayabilir.

Değiştirdim ama Hyprland kurulumu nasıl olacak? Kolay yolu yok mu? Klavyemi Türkçe yapamadım ama tuşların yerini ezberledim artık nasıl kuracağım?

Eki Görüntüle 2473056

Archinstall komutu ile tekrar kurun Arch'ı. (live USB ile) ve masaüstü ortamı seçme bölümünde iken Hyprland'ı seçin.

Ayrıca Linux'ta yeni isen Arch kullanmanı tavsiye etmem. Özellikle Hyprland ile beraber.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı