eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #11 qwebedo dedi: Archinstall komutu ile tekrar kurun Arch'ı. (live USB ile) ve masaüstü ortamı seçme bölümünde iken Hyprland'ı seçin. Ayrıca Linux'ta yeni isen Arch kullanmanı tavsiye etmem. Özellikle Hyprland ile beraber. Genişletmek için tıkla... Yan bilgisiyarıma kurucağım linux mint falanda denedim olmadı onlar birtek arch oldu
qwebedo dedi: Archinstall komutu ile tekrar kurun Arch'ı. (live USB ile) ve masaüstü ortamı seçme bölümünde iken Hyprland'ı seçin. Ayrıca Linux'ta yeni isen Arch kullanmanı tavsiye etmem. Özellikle Hyprland ile beraber. Genişletmek için tıkla... Yan bilgisiyarıma kurucağım linux mint falanda denedim olmadı onlar birtek arch oldu
qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #12 eymen.dll dedi: Yan bilgisayarıma kuracağım Linux Mint falan da denedim olmadı onlar bir tek Arch oldu Genişletmek için tıkla... Hyprland kullanmayın. Yoksa Linux dünyasından soğursunuz. Fedora, Ubuntu ve Debian denediniz mi?
eymen.dll dedi: Yan bilgisayarıma kuracağım Linux Mint falan da denedim olmadı onlar bir tek Arch oldu Genişletmek için tıkla... Hyprland kullanmayın. Yoksa Linux dünyasından soğursunuz. Fedora, Ubuntu ve Debian denediniz mi?
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #13 qwebedo dedi: Hyprland kullanmayın. Yoksa Linux dünyasından soğursunuz. Fedora, Ubuntu ve Debian denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedeim ama usb yi cıkarıp enter a basınca seçim ekranı gelmiyor debianda olmadı fedora hiç denemedim KDE ile kurmayı deneyeceğim hyprland yerine qwebedo dedi: Hyprland kullanmayın. Yoksa Linux dünyasından soğursunuz. Fedora, Ubuntu ve Debian denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kde plasma kurdum benim ilk görüp linux kurmak istediğim masaüstüymüş tavsiyeleriniz için sağolun Son düzenleme: 19 Nisan 2025
qwebedo dedi: Hyprland kullanmayın. Yoksa Linux dünyasından soğursunuz. Fedora, Ubuntu ve Debian denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedeim ama usb yi cıkarıp enter a basınca seçim ekranı gelmiyor debianda olmadı fedora hiç denemedim KDE ile kurmayı deneyeceğim hyprland yerine qwebedo dedi: Hyprland kullanmayın. Yoksa Linux dünyasından soğursunuz. Fedora, Ubuntu ve Debian denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kde plasma kurdum benim ilk görüp linux kurmak istediğim masaüstüymüş tavsiyeleriniz için sağolun