thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Merhaba, ben Arch Linux'da i3 kullanıyordum. Ama bir de dwm deneyeyim dedim. Şu an dwm'deyim ama bir türlü Config dosyasını bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, ben Arch Linux'da i3 kullanıyordum. Ama bir de dwm deneyeyim dedim. Şu an dwm'deyim ama bir türlü Config dosyasını bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm 4 4 433815 26 Mart 2022 thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... /etc/skel/.config/arco-dwmde olmasi lazim.
thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... /etc/skel/.config/arco-dwmde olmasi lazim.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 26 Mart 2022 #11 thegears dedi: Config nerede bulamadım. Genişletmek için tıkla... Config kaynak kodunun olduğu klasörde config.h adı ile bulunur. Eğer config.hhalihazırda yok ise config.def.hi config.h olarak kopyalayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
thegears dedi: Config nerede bulamadım. Genişletmek için tıkla... Config kaynak kodunun olduğu klasörde config.h adı ile bulunur. Eğer config.hhalihazırda yok ise config.def.hi config.h olarak kopyalayabilirsiniz.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 26 Mart 2022 #12 Sorun hep araştırmamaktan kaynaklı, aslında kullandığınız dağıtımın wikisine girseniz olayı kapıp yolunuza devam edeceksiniz. dwm - ArchWiki dwm - dynamic window manager | suckless.org software that sucks less Artı 0 Eksi
Sorun hep araştırmamaktan kaynaklı, aslında kullandığınız dağıtımın wikisine girseniz olayı kapıp yolunuza devam edeceksiniz. dwm - ArchWiki dwm - dynamic window manager | suckless.org software that sucks less
KS KS thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #13 Arsenik dedi: Sorun hep araştırmamaktan kaynaklı, aslında kullandığınız dağıtımın wikisine girseniz olayı kapıp yolunuza devam edeceksiniz. dwm - ArchWiki dwm - dynamic window manager | suckless.org software that sucks less Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda config.h dosyasını bulabilsem okuyacağım docs'u da yok bulamıyorum bir türlü. Artı 0 Eksi
Arsenik dedi: Sorun hep araştırmamaktan kaynaklı, aslında kullandığınız dağıtımın wikisine girseniz olayı kapıp yolunuza devam edeceksiniz. dwm - ArchWiki dwm - dynamic window manager | suckless.org software that sucks less Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda config.h dosyasını bulabilsem okuyacağım docs'u da yok bulamıyorum bir türlü.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #14 thegears dedi: Bilgisayarımda config.h dosyasını bulabilsem okuyacağım Docs'u da yok bulamıyorum bir türlü. Genişletmek için tıkla... Dwm'i nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
thegears dedi: Bilgisayarımda config.h dosyasını bulabilsem okuyacağım Docs'u da yok bulamıyorum bir türlü. Genişletmek için tıkla... Dwm'i nereden indirdiniz?
KS KS thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #15 The Shorekeeper dedi: Dwm'i nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Arcolinuxb xtended kurarken. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Dwm'i nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Arcolinuxb xtended kurarken.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 26 Mart 2022 #16 thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... find / -iname "config.def.h" komutunu dene. Artı 0 Eksi
thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... find / -iname "config.def.h" komutunu dene.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #17 thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... Bu konuya attığım ilk mesajdaki yerden Dwm'i kurun. Onu kurduğunuzda dosyaların nerede bulunduğunu biliyor olacaksınız zaten. Linuxginar dedi: Sorun olmadi, denendi, onaylandi. Desktop dosyasi eklemen lazim sadece. /usr/share/xsessions/dwm.desktop adli bir dosya olustur. Icerigi: Kod:Panoya kopyala [Desktop Entry] Encoding=UTF-8 Name=Dwm Comment=Dynamic window manager. Exec=dwm Icon=dwm Type=XSession Genişletmek için tıkla... Şu mesaj ile de dwm girişini sağlarsın. Artı 0 Eksi
thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... Bu konuya attığım ilk mesajdaki yerden Dwm'i kurun. Onu kurduğunuzda dosyaların nerede bulunduğunu biliyor olacaksınız zaten. Linuxginar dedi: Sorun olmadi, denendi, onaylandi. Desktop dosyasi eklemen lazim sadece. /usr/share/xsessions/dwm.desktop adli bir dosya olustur. Icerigi: Kod:Panoya kopyala [Desktop Entry] Encoding=UTF-8 Name=Dwm Comment=Dynamic window manager. Exec=dwm Icon=dwm Type=XSession Genişletmek için tıkla... Şu mesaj ile de dwm girişini sağlarsın.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 26 Mart 2022 #18 thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... /etc/skel/.config/arco-dwmde olmasi lazim. Artı 0 Eksi Çözüm
thegears dedi: Arcolinuxb xtended kurarken. Genişletmek için tıkla... /etc/skel/.config/arco-dwmde olmasi lazim.
KS KS thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #19 433815 dedi: /etc/skel/.config/arco-dwmde olmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Ya çok teşekkür ederim sonunda buldum <3 Artı 0 Eksi
433815 dedi: /etc/skel/.config/arco-dwmde olmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Ya çok teşekkür ederim sonunda buldum <3
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 26 Mart 2022 #20 thegears dedi: Ya çok teşekkür ederim sonunda buldum <3 Genişletmek için tıkla... Bu arada eger dosyalara bir şey olursa buradan yeniden indirebilirsin. Artı 0 Eksi
thegears dedi: Ya çok teşekkür ederim sonunda buldum <3 Genişletmek için tıkla... Bu arada eger dosyalara bir şey olursa buradan yeniden indirebilirsin.