Çözüldü Arch Linux'da DWM Config dosyası nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thegears

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Arch Linux'da i3 kullanıyordum. Ama bir de dwm deneyeyim dedim. Şu an dwm'deyim ama bir türlü Config dosyasını bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Yine rahatsız ettim kusuruma bakmayın ama değişikliği yapıyorum sonra sudo make install yapıyorum ama olmuyor.

Yine rahatsız ettim kusuruma bakamyın ama değişikliği yapıyorum sonra sudo make install yapıyorum ama olmuyor.
config.hin ekran görüntüsünü atın. Ayrıca aldığınız hatayı da atın. sudo make clean install yazmayı da deneyebilirsiniz.

config.hin ekran görüntüsünü atın. Ayrıca aldığınız hatayı da atın. sudo make clean install yazmayı da deneyebilirsiniz.
Kod:
rm -f dwm drw.o dwm.o util.o dwm-6.2.tar.gz
dwm build options:
CFLAGS   = -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION="6.2" -DXINERAMA
LDFLAGS  = -L/usr/X11R6/lib -lX11 -lXinerama -lfontconfig -lXft -lXrender
CC       = cc
cc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA drw.c
cc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA dwm.c
cc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA util.c
cc -o dwm drw.o dwm.o util.o -L/usr/X11R6/lib -lX11 -lXinerama -lfontconfig -lXft -lXrender
mkdir -p /usr/local/bin
cp -f dwm /usr/local/bin
chmod 755 /usr/local/bin/dwm
mkdir -p /usr/local/share/man/man1
sed "s/VERSION/6.2/g" < dwm.1 > /usr/local/share/man/man1/dwm.1
chmod 644 /usr/local/share/man/man1/dwm.1

Böyle bir çıktı alıyorum.

Doğru derlenmiş işte. Yeniden başlatmanız lazım dwmi.

Doğru derlenmiş işte. Yeniden başlatmanız lazım dwmi.
Yok olmuyor. Deneme amaçlı
static const char *dmenucmd[] = { "sakura",NULL };
Böyle koydum ardından Win+Shift+r yaptım ama hala dmenu açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…