Arch Linux'da Hyprland'e Config nasıl yüklenir?

ByteZer0

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 7100 3.00Ghz 4x
DDR4 8gb Ram SODİMM
250GB m2 Samsung SSD
İntel MESA 4GB Ekran Kartı
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bu aralar Hyprland'e fena taktım, bir içerik üreticisinin Hyprland Config'ini aktarmak istiyorum nasıl yapabilim? Bir de Hyprland'i kurarken dikkat etmem gerekenleri ve nasıl kurulduğunu komutlar ile yazarsanız çok minnettar olurum. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan gördüm bunu yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu aralar Hyprland'e fena taktım, bir içerik üreticisinin Hyprland Config'ini aktarmak istiyorum nasıl yapabilim? Bir de Hyprland'i kurarken dikkat etmem gerekenleri ve nasıl kurulduğunu komutlar ile yazarsanız çok minnettar olurum. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan gördüm bunu yapmak istiyorum.

Hyprland'i kurmak için çok erken bir aşamadasın. KDE ve GNOME gibi masaüstü ortamlarından devam etmen daha sağlıklı olur.

Hyprland'i kurmak için çok erken bir aşamadasın. KDE ve GNOME gibi masaüstü ortamlarından devam etmen daha sağlıklı olur.
Gnome vs. Kullanmak çok bayıyor bi zaman sonraok grafik arayüz sevmiyom. Bildiğiniz bir video varsa detaylı kurulum yapan birisi varsa gönderebilirseniz sevinirim. Arch da yeni değilim fakat öneriniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı