wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 3 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Şu an: OS: Arch Linux Kernel: 6.16.4-zen1-1-zen WM: Hyprland Linux altında çalışan güvenilir bir Auto clicker arıyorum. Özellikle terminal üzerinden veya GUI destekli olursa iyi olur. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, Şu an: OS: Arch Linux Kernel: 6.16.4-zen1-1-zen WM: Hyprland Linux altında çalışan güvenilir bir Auto clicker arıyorum. Özellikle terminal üzerinden veya GUI destekli olursa iyi olur. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.609 Çözümler 27 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #2 wilzx dedi: Merhaba arkadaşlar, Şu an: OS: Arch Linux. kernel: 6.16.4-zen1-1-zen WM: Hyprland. Linux altında çalışan güvenilir bir Auto clicker arıyorum. Özellikle terminal üzerinden veya GUI destekli olursa iyi olur. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yay ile rahatça arayıp bulabilirsin dostum. Çok alternatifin var.
wilzx dedi: Merhaba arkadaşlar, Şu an: OS: Arch Linux. kernel: 6.16.4-zen1-1-zen WM: Hyprland. Linux altında çalışan güvenilir bir Auto clicker arıyorum. Özellikle terminal üzerinden veya GUI destekli olursa iyi olur. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yay ile rahatça arayıp bulabilirsin dostum. Çok alternatifin var.
wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 3 Eylül 2025 #3 Arda Keçeci dedi: Eki Görüntüle 2567964 Yay ile rahatça arayıp bulabilirsin dostum. Çok alternatifin var. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri calismiyor Wayland'dan dolayi galiba.
Arda Keçeci dedi: Eki Görüntüle 2567964 Yay ile rahatça arayıp bulabilirsin dostum. Çok alternatifin var. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri calismiyor Wayland'dan dolayi galiba.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.609 Çözümler 27 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #4 wilzx dedi: Hiçbiri calismiyor Wayland'dan dolayi galiba. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Wayland için özel yapmış adam. Ek olarak bunada bak istersen: Install Clicker on Linux | Flathub Veya GitHub'da GitHub - thonkdifferent/AutoClickerLinux: AutoClicker for Linux with Wayland support ve GitHub - OTAKUWeBer/Wayland-automation: This Python tool automates mouse and keyboard actions on Wayland environments, allowing clicks, swipes, and text input. It uses virtual devices to simulate interactions, filling the gap where other automation tools fall short for Wayland. It's a unique solution for Wayland-specific automation. bunları da yapanlar var ama tek tük projeler. İllaki çalışan vardır hocam. Son düzenleme: 3 Eylül 2025
wilzx dedi: Hiçbiri calismiyor Wayland'dan dolayi galiba. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Wayland için özel yapmış adam. Ek olarak bunada bak istersen: Install Clicker on Linux | Flathub Veya GitHub'da GitHub - thonkdifferent/AutoClickerLinux: AutoClicker for Linux with Wayland support ve GitHub - OTAKUWeBer/Wayland-automation: This Python tool automates mouse and keyboard actions on Wayland environments, allowing clicks, swipes, and text input. It uses virtual devices to simulate interactions, filling the gap where other automation tools fall short for Wayland. It's a unique solution for Wayland-specific automation. bunları da yapanlar var ama tek tük projeler. İllaki çalışan vardır hocam.