ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Selamlar 2 gün önce Arch Linux'u indirdim her şeyimi kurdum ama DPI kuramadığım için Discord'a giriş yapamıyorum, tutorial'ı var mıdır ya da videosu?
Selamlar 2 gün önce Arch Linux'u indirdim her şeyimi kurdum ama DPI kuramadığım için Discord'a giriş yapamıyorum, tutorial'ı var mıdır ya da videosu?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.985 Makaleler 39 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zapret kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zapret kullanabilirsin.
KS KS ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 Bayram Tempest dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zapret kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yusuf İpek'ten bakarak kurmama rağmen olmadı. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zapret kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yusuf İpek'ten bakarak kurmama rağmen olmadı.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.985 Makaleler 39 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 ComradeBear dedi: Yusuf İpek'ten bakarak kurmama rağmen olmadı. Genişletmek için tıkla... Proton VPN kullan o zaman. Artı 0 Eksi
ComradeBear dedi: Yusuf İpek'ten bakarak kurmama rağmen olmadı. Genişletmek için tıkla... Proton VPN kullan o zaman.
KS KS ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #5 Bayram Tempest dedi: Proton VPN kullan o zaman. Genişletmek için tıkla... Hata kodu: Pr_connect_reset_error adlı error çıkıyor sitesinde niye acaba? Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Proton VPN kullan o zaman. Genişletmek için tıkla... Hata kodu: Pr_connect_reset_error adlı error çıkıyor sitesinde niye acaba?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.985 Makaleler 39 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #6 ComradeBear dedi: Hata kodu: Pr_connect_reset_error adlı error çıkıyor sitesinde niye acaba? Genişletmek için tıkla... Proton VPN'i internet sağlayıcın engellemiş. Artı 0 Eksi
ComradeBear dedi: Hata kodu: Pr_connect_reset_error adlı error çıkıyor sitesinde niye acaba? Genişletmek için tıkla... Proton VPN'i internet sağlayıcın engellemiş.
KS KS ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #7 Bayram Tempest dedi: Proton VPN'i internet sağlayıcın engellemiş. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl açabilirim o zaman? Yandex kullanıyorum bu arada. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Proton VPN'i internet sağlayıcın engellemiş. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl açabilirim o zaman? Yandex kullanıyorum bu arada.