A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 22 Şubat 2022 #1 Windows'ta yeni bir şeyler denedim ve gayet güzel oldu. Arch'da bunu hangi de ve programlarla yapabilirim?
Windows'ta yeni bir şeyler denedim ve gayet güzel oldu. Arch'da bunu hangi de ve programlarla yapabilirim?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Şubat 2022 #2 KDE için illaki Windows 10 teması vardır. Arama sonuçlarında ilk çıkan tema ile bile yapılabilir. Sonra butonların sıralamasını ve arka planı ayarla, bu kadar.
KDE için illaki Windows 10 teması vardır. Arama sonuçlarında ilk çıkan tema ile bile yapılabilir. Sonra butonların sıralamasını ve arka planı ayarla, bu kadar.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 22 Şubat 2022 #3 Yani böyle mi? Alttaki Plank'ı kaldırıp üstteki menüyü de küçültürsek olur. DE olarak Cinnamon kullanıyorum. Cinnamon Applet'lerinde var çoğu araç.
Yani böyle mi? Alttaki Plank'ı kaldırıp üstteki menüyü de küçültürsek olur. DE olarak Cinnamon kullanıyorum. Cinnamon Applet'lerinde var çoğu araç.