Yağız Çitci 01 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:31 #1 Arkadaşlar, ben şimdi Zorin OS kullanıyorum ve Arch Linux'a geçmek istiyorum ama hangi masaüstü ortamını kullanacağım konusunda kararsızım.
Arkadaşlar, ben şimdi Zorin OS kullanıyorum ve Arch Linux'a geçmek istiyorum ama hangi masaüstü ortamını kullanacağım konusunda kararsızım.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 941 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 20:32 #2 Yağız Çitci 01 dedi: Arkadaşlar, ben şimdi Zorin OS kullanıyorum ve Arch Linux'a geçmek istiyorum ama hangi masaüstü ortamını kullanacağım konusunda kararsızım. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için GNOME, KDE ve Cin. Windows Manager olarak Hyprland favorimdir. Hyprland zordur bu arada.
Yağız Çitci 01 dedi: Arkadaşlar, ben şimdi Zorin OS kullanıyorum ve Arch Linux'a geçmek istiyorum ama hangi masaüstü ortamını kullanacağım konusunda kararsızım. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için GNOME, KDE ve Cin. Windows Manager olarak Hyprland favorimdir. Hyprland zordur bu arada.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.412 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI Bugün 20:32 #3 Hyprland
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 686 Çözümler 4 Bugün 20:33 #4 Bence Gnome masaüstü ortamı, aşırı güzel. İşletim sistemi olarak EndevourOS öneririm. Kurulum ekranında Gnome'u seçebilirsin.
Bence Gnome masaüstü ortamı, aşırı güzel. İşletim sistemi olarak EndevourOS öneririm. Kurulum ekranında Gnome'u seçebilirsin.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.677 Çözümler 169 Bugün 20:34 #5 Öznel bir soru. Bence KDE.
Yağız Çitci 01 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:35 #6 Phenyl dedi: Başlangıç için GNOME, KDE ve cin. Windows Manager olarak Hyprland favorimdir. Hyprland zordur bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Hyprland'i birçok kişi övmüş onu deneyeceğim.
Phenyl dedi: Başlangıç için GNOME, KDE ve cin. Windows Manager olarak Hyprland favorimdir. Hyprland zordur bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Hyprland'i birçok kişi övmüş onu deneyeceğim.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 941 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 20:36 #7 Yağız Çitci 01 dedi: Teşekkür ederim Hyprland'i birçok kişi övmüş onu deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun şimdiden hocam, iyi denemeler.
Yağız Çitci 01 dedi: Teşekkür ederim Hyprland'i birçok kişi övmüş onu deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun şimdiden hocam, iyi denemeler.
Yağız Çitci 01 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:38 #8 xgravity dedi: Bence GNOME masaüstü ortamı, aşırı güzel. İşletim sistemi olarak EndeavourOS öneririm. Kurulum ekranında GNOME'u seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler onu da bir ara denerim.
xgravity dedi: Bence GNOME masaüstü ortamı, aşırı güzel. İşletim sistemi olarak EndeavourOS öneririm. Kurulum ekranında GNOME'u seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler onu da bir ara denerim.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.677 Çözümler 169 Bugün 20:38 #9 @Yağız Çitci 01, manuel kurulumla falan uğraşırsanız çileden çıkarıyor adamı. İllaki kullanacaksanız hazır gelen dağıtımlara bakın. CachyOS'de vardı mesela. Ayrıca genel olarak klavye odaklıdır. Başlangıç için de hiç önermem.
@Yağız Çitci 01, manuel kurulumla falan uğraşırsanız çileden çıkarıyor adamı. İllaki kullanacaksanız hazır gelen dağıtımlara bakın. CachyOS'de vardı mesela. Ayrıca genel olarak klavye odaklıdır. Başlangıç için de hiç önermem.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 686 Çözümler 4 Bugün 20:39 #10 Yağız Çitci 01 dedi: Teşekkürler onu da bir ara denerim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da yeni sürümü; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yağız Çitci 01 dedi: Teşekkürler onu da bir ara denerim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da yeni sürümü; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et