4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 26 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Başılkta belirttiğim üzere ses alamıyorum. pulseaudio ve pavucontrol kurdum. Config dosyasına ne eklemeliyim ki ses alabileyim? @runit @afacanc38 @ArchBtw @Arch or Not @CoffeeCake_AoE
Arkadaşlar merhaba. Başılkta belirttiğim üzere ses alamıyorum. pulseaudio ve pavucontrol kurdum. Config dosyasına ne eklemeliyim ki ses alabileyim? @runit @afacanc38 @ArchBtw @Arch or Not @CoffeeCake_AoE
Çözüm deleted 26 Ağustos 2021 Sink de gorunuyor. Acaba sesi 0'da unutmus olabilir misin? pamixer --get-volume ile bakabilirsin.
KS KS 4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 26 Ağustos 2021 #21 deleted dedi: Sink de gorunuyor. Acaba sesi 0'da unutmus olabilir misin? pamixer --get-volume ile bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Harici hoparlör kullanıyorum. Çıktı şu şekilde. Kod:Panoya kopyala pamixer --get-volume 2320 pavucontrol ile bakıldığında ses var gözüküyor. Ama ses yok. @deleted @deleted hocam ses kapalıymış. ayarlardan açtım. Sorun çözüldü. Uğraştığınız için teşekkürler. Son düzenleme: 26 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
deleted dedi: Sink de gorunuyor. Acaba sesi 0'da unutmus olabilir misin? pamixer --get-volume ile bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Harici hoparlör kullanıyorum. Çıktı şu şekilde. Kod:Panoya kopyala pamixer --get-volume 2320 pavucontrol ile bakıldığında ses var gözüküyor. Ama ses yok. @deleted @deleted hocam ses kapalıymış. ayarlardan açtım. Sorun çözüldü. Uğraştığınız için teşekkürler.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 26 Ağustos 2021 #22 Aklima gelmisti ama sormadim, ses aciksa mute degildir diye dusundum. Saglik olsun. Artı 0 Eksi