LLuser Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Bilmeyenler için son oyuncu bir MC sunucusudur, fakat kendine ait bir Launcher'ı olduğu için native olarak Linux desteği yok. Linux'ta MC çalışıyorsa SonOyuncu niye çalışmasın diye düşünüyorum bunun bir yolu var mıdır acaba?
Bilmeyenler için son oyuncu bir MC sunucusudur, fakat kendine ait bir Launcher'ı olduğu için native olarak Linux desteği yok. Linux'ta MC çalışıyorsa SonOyuncu niye çalışmasın diye düşünüyorum bunun bir yolu var mıdır acaba?
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Kendine ait bir AntiCheat ile geliyor Launcher. Ben en son denediğimde çalışmamıştı Lutris ile.
LLuser Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 Reend dedi: Kendine ait bir AntiCheat ile geliyor Launcher. Ben en son denediğimde çalışmamıştı Lutris ile. Genişletmek için tıkla... zaten dualboot ile kullanıyorum sorun olmuyor ama her MC oynamak istediğimde kapa açla uraşmak istemiyorum. teşekkür ederim yinede.
Reend dedi: Kendine ait bir AntiCheat ile geliyor Launcher. Ben en son denediğimde çalışmamıştı Lutris ile. Genişletmek için tıkla... zaten dualboot ile kullanıyorum sorun olmuyor ama her MC oynamak istediğimde kapa açla uraşmak istemiyorum. teşekkür ederim yinede.
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 Eskiden linux desteği vardı şuanda olmadığına göre çalışmaz diye düşünüyorum hocam.
LLuser Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 EmirHene dedi: Eskiden Linux desteği vardı şu anda olmadığına göre çalışmaz diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... En iyisi ya Linux desteği için yalvarmak ya da beklemek (ikisi aynı anda daha mantıklı geldi)
EmirHene dedi: Eskiden Linux desteği vardı şu anda olmadığına göre çalışmaz diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... En iyisi ya Linux desteği için yalvarmak ya da beklemek (ikisi aynı anda daha mantıklı geldi)