eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 24 Temmuz 2023 #1 Arch Linux kurduktan sonra sürücüleri kendim mi kurmalıyım yoksa kernel ile birlikte mi geliyor?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2023 #2 Hangi donanımları kullanıyorsunuz? Çoğu donanımın sürücüsü çekirdekle birlikte gelir. NVIDIA için ekstra sürücüleri kurmanız gerekiyor.
Hangi donanımları kullanıyorsunuz? Çoğu donanımın sürücüsü çekirdekle birlikte gelir. NVIDIA için ekstra sürücüleri kurmanız gerekiyor.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.098 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 eylül kabuss dedi: Arch Linux kurduktan sonra sürücüleri kendim mi kurmalıyım yoksa kernel ile birlikte mi geliyor? Genişletmek için tıkla... amd/intel gibi açık kaynak sürücüler kernel ile gelir ama NVIDIA gibi kapalı kaynak sürücüleri elle kurmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehber ile kernel tipinize göre NVIDIA sürücülerini kurabilirsiniz.
eylül kabuss dedi: Arch Linux kurduktan sonra sürücüleri kendim mi kurmalıyım yoksa kernel ile birlikte mi geliyor? Genişletmek için tıkla... amd/intel gibi açık kaynak sürücüler kernel ile gelir ama NVIDIA gibi kapalı kaynak sürücüleri elle kurmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehber ile kernel tipinize göre NVIDIA sürücülerini kurabilirsiniz.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 24 Temmuz 2023 #4 The Shorekeeper dedi: Hangi donanımları kullanıyorsunuz? Çoğu donanımın sürücüsü çekirdekle birlikte gelir. NVIDIA için ekstra sürücüleri kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Asus Z97 Pro Gamer anakart ve NVIDIA 1650S ekran kartı kullanıyorum. Creative Z harici ses kartı kullanıyorum.
The Shorekeeper dedi: Hangi donanımları kullanıyorsunuz? Çoğu donanımın sürücüsü çekirdekle birlikte gelir. NVIDIA için ekstra sürücüleri kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Asus Z97 Pro Gamer anakart ve NVIDIA 1650S ekran kartı kullanıyorum. Creative Z harici ses kartı kullanıyorum.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 eylül kabuss dedi: Asus Z97 Pro Gamer anakart ve NVIDIA 1650S ekran kartı kullanıyorum. Creative Z harici ses kartı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... nvidia-dkms nvidia-utils nvidia driverları bunlar.
eylül kabuss dedi: Asus Z97 Pro Gamer anakart ve NVIDIA 1650S ekran kartı kullanıyorum. Creative Z harici ses kartı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... nvidia-dkms nvidia-utils nvidia driverları bunlar.