3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Ekim 2023 #1 Merhaba, Ventoy'un içine 32 Bit Windows 8.1 ISO'su attım. Windows kurulum ekranına geldiğimde kuracağım disk gözükmüyor, daha doğrusu hiçbir disk gözükmüyor. Bunu nasıl çözerim? Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Ventoy'u GPT şeklinde USB'ye kurdum.
Merhaba, Ventoy'un içine 32 Bit Windows 8.1 ISO'su attım. Windows kurulum ekranına geldiğimde kuracağım disk gözükmüyor, daha doğrusu hiçbir disk gözükmüyor. Bunu nasıl çözerim? Şimdiden teşekkürler. Ayrıca Ventoy'u GPT şeklinde USB'ye kurdum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 4 Ekim 2023 #2 Disk ekraninda Shift ve F10'a ayni anda basin, komut satiri acilacak. diskpart list disk select disk X (X yerine silmek istediginiz diskin numarasini yazin) clean convert gpt exit exit Bu islem sectiginiz diski silecek, dikkatlice kullanin. Artı 0 Eksi
Disk ekraninda Shift ve F10'a ayni anda basin, komut satiri acilacak. diskpart list disk select disk X (X yerine silmek istediginiz diskin numarasini yazin) clean convert gpt exit exit Bu islem sectiginiz diski silecek, dikkatlice kullanin.
KS KS 3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Ekim 2023 #3 Lord Raiden dedi: Disk ekraninda Shift ve F10'a ayni anda basin, komut satiri acilacak. Diskpart List disk. Select disk X (X yerine silmek istediginiz diskin numarasini yazin) Clean Convert GPT. Exit Exit Bu islem sectiginiz diski silecek, dikkatlice kullanin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi Mavericks deniyorum. Eğer olmazsa Windows 8.1 kurarken bunu deneyeceğim. <3 Lord Raiden dedi: Disk ekraninda Shift ve F10'a ayni anda basin, komut satiri acilacak. diskpart list disk select disk X (X yerine silmek istediginiz diskin numarasini yazin) clean convert gpt exit exit Bu islem sectiginiz diski silecek, dikkatlice kullanin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam maalesef. Son düzenleme: 4 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Disk ekraninda Shift ve F10'a ayni anda basin, komut satiri acilacak. Diskpart List disk. Select disk X (X yerine silmek istediginiz diskin numarasini yazin) Clean Convert GPT. Exit Exit Bu islem sectiginiz diski silecek, dikkatlice kullanin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi Mavericks deniyorum. Eğer olmazsa Windows 8.1 kurarken bunu deneyeceğim. <3 Lord Raiden dedi: Disk ekraninda Shift ve F10'a ayni anda basin, komut satiri acilacak. diskpart list disk select disk X (X yerine silmek istediginiz diskin numarasini yazin) clean convert gpt exit exit Bu islem sectiginiz diski silecek, dikkatlice kullanin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam maalesef.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 4 Ekim 2023 #4 Aldığınız bir hata falan mı var? List disk deyince diskler gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS 3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Ekim 2023 #5 Lord Raiden dedi: Aldığınız bir hata falan mı var? List disk deyince diskler gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam diskler gözüküyor CMD de ama kurulumda gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Aldığınız bir hata falan mı var? List disk deyince diskler gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam diskler gözüküyor CMD de ama kurulumda gözükmüyor.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 5 Ekim 2023 #6 Komutların çıktısını paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS 3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Ekim 2023 #7 Lord Raiden dedi: Komutların çıktısını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... WoeUSB GUI ile yazdırınca düzeldi hocam. Uğraştığınız için teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Komutların çıktısını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... WoeUSB GUI ile yazdırınca düzeldi hocam. Uğraştığınız için teşekkür ederim yine de.