cemoben Yoctopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 2 gün önce arkadaşımın yardımıyla Arch Linux kurdum. Linux hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama internet çok yavaş. Nasıl çözerim? Kablolu internet kullanıyorum.
2 gün önce arkadaşımın yardımıyla Arch Linux kurdum. Linux hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama internet çok yavaş. Nasıl çözerim? Kablolu internet kullanıyorum.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 14 Ocak 2025 #2 Direkt Arch ile başlamasaydınız keşke. Mint gibi bir dağıtımla Linux'a alışsaydınız biraz iyi olurdu.
Direkt Arch ile başlamasaydınız keşke. Mint gibi bir dağıtımla Linux'a alışsaydınız biraz iyi olurdu.
cemoben Yoctopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Fueren dedi: Direkt Arch ile başlamasaydınız keşke. Mint gibi bir dağıtımla Linux'a alışsaydınız biraz iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... ilk önce mint denedim aslında ama çok sıkıntılıydı bişey yükleyemedim arkadaşım yükle dedi bende alışmaya çalışıyorum
Fueren dedi: Direkt Arch ile başlamasaydınız keşke. Mint gibi bir dağıtımla Linux'a alışsaydınız biraz iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... ilk önce mint denedim aslında ama çok sıkıntılıydı bişey yükleyemedim arkadaşım yükle dedi bende alışmaya çalışıyorum
Kurisu Makise Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600, Msi GTX 1050 ti Gaming X 4g oc Asus prime a320m-k Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2025 #4 Mirrorları güncellemeyi deneyin.