A acahan1 Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Arch'in resmi sitesinde canlı kuruluma yönlendiriyor. Arch'in USB'den kurulan ISO'su, normal kurulanı arıyorum. Nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
Arch'in resmi sitesinde canlı kuruluma yönlendiriyor. Arch'in USB'den kurulan ISO'su, normal kurulanı arıyorum. Nereden indirebilirim?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 7 Şubat 2024 #2 acahan1 dedi: Arch'in resmi sitesinde canlı kuruluma yönlendiriyor. Arch'in USB'den kurulan ISO'su, normal kurulanı arıyorum. Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi masaüstü ortamı ile kurmak istiyorsun? Bir de neden live ISO ile değil offline bir ISO ile kurmak istiyorsun?
acahan1 dedi: Arch'in resmi sitesinde canlı kuruluma yönlendiriyor. Arch'in USB'den kurulan ISO'su, normal kurulanı arıyorum. Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi masaüstü ortamı ile kurmak istiyorsun? Bir de neden live ISO ile değil offline bir ISO ile kurmak istiyorsun?
A acahan1 Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Rona dedi: Hangi masaüstü ortamı ile kurmak istiyorsun? Bir de neden live ISO ile değil offline bir ISO ile kurmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... KDE masaüstü ortamı ile kurmak istiyorum. Live ISO ile pek denemedim, açıkçası.
Rona dedi: Hangi masaüstü ortamı ile kurmak istiyorsun? Bir de neden live ISO ile değil offline bir ISO ile kurmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... KDE masaüstü ortamı ile kurmak istiyorum. Live ISO ile pek denemedim, açıkçası.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 7 Şubat 2024 #4 acahan1 dedi: KDE masaüstü ortamı ile kurmak istiyorum. Live ISO ile pek denemedim, açıkçası. Genişletmek için tıkla... EndeavourOS gallileo sürümünü kurabilirsin. Offline kurulumu KDE ile geliyor. Vanilla Arch deneyimi sunan güzel bir dağıtım. Onun haricinde Arch Linux Calamares installer projesine bakabilirsin.
acahan1 dedi: KDE masaüstü ortamı ile kurmak istiyorum. Live ISO ile pek denemedim, açıkçası. Genişletmek için tıkla... EndeavourOS gallileo sürümünü kurabilirsin. Offline kurulumu KDE ile geliyor. Vanilla Arch deneyimi sunan güzel bir dağıtım. Onun haricinde Arch Linux Calamares installer projesine bakabilirsin.