Solitaire Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 30 Mayıs 2023 #1 Merhaba, uzun zamandır Arch Linux kullanıyordum fakat sıkıldım ve Windows'u özledim ama USB'yi biçimlendiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2023
Merhaba, uzun zamandır Arch Linux kullanıyordum fakat sıkıldım ve Windows'u özledim ama USB'yi biçimlendiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.928 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Balena Etcher appimage dosyasını indirip çalıştırın. ISO dosyasını seçin, USB seçin ve yazdırın.
D d karizma Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Mayıs 2023 #3 Gparted ile USB'yi silip, WoeUSB ile Windows ISO yazdırabilirsin.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.964 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #4 Yanlış bilgi tempestian dedi: Balena Etcher appimage dosyasını indirip çalıştırın. ISO dosyasını seçin, USB seçin ve yazdırın. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher programıyla bootable ISO yazdırılamaz.
tempestian dedi: Balena Etcher appimage dosyasını indirip çalıştırın. ISO dosyasını seçin, USB seçin ve yazdırın. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher programıyla bootable ISO yazdırılamaz.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.928 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #5 Crownguard dedi: balenaEtcher programıyla bootable ISO yazdırılamaz. Genişletmek için tıkla... Yazdırılır. Hem kendim kullandım hem de daha önce defalarca kez başkalarına kullandırdım.
Crownguard dedi: balenaEtcher programıyla bootable ISO yazdırılamaz. Genişletmek için tıkla... Yazdırılır. Hem kendim kullandım hem de daha önce defalarca kez başkalarına kullandırdım.
Solitaire Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 30 Mayıs 2023 #6 tempestian dedi: Yazdırılır. Hem kendim kullandım hem de daha önce defalarca kez başkalarına kullandırdım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. tempestian dedi: Balena Etcher AppImage dosyasını indirip çalıştırın. ISO dosyasını seçin, USB seçin ve yazdırın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata alıyorum çalıştırmak için bir şey kurmam mı lazım yardımcı olur musun? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_2023-05-30_18-26-11.png 40,5 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 30 Mayıs 2023
tempestian dedi: Yazdırılır. Hem kendim kullandım hem de daha önce defalarca kez başkalarına kullandırdım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. tempestian dedi: Balena Etcher AppImage dosyasını indirip çalıştırın. ISO dosyasını seçin, USB seçin ve yazdırın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata alıyorum çalıştırmak için bir şey kurmam mı lazım yardımcı olur musun?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.928 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #7 Solitaire dedi: Deneyeceğim şimdi. Böyle bir hata alıyorum çalıştırmak için bir şey kurmam mı lazım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticinizi açın, indirdiğiniz appimage dosyasına sağ tık yapıp izinler kısmından "çalıştırılabilir-yürütülebilir"i işaretleyin. Sonra açmayı yeniden deneyin.
Solitaire dedi: Deneyeceğim şimdi. Böyle bir hata alıyorum çalıştırmak için bir şey kurmam mı lazım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Dosya yöneticinizi açın, indirdiğiniz appimage dosyasına sağ tık yapıp izinler kısmından "çalıştırılabilir-yürütülebilir"i işaretleyin. Sonra açmayı yeniden deneyin.
Solitaire Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 30 Mayıs 2023 #8 tempestian dedi: Dosya yöneticinizi açın, indirdiğiniz AppImage dosyasına sağ tık yapıp izinler kısmından "çalıştırılabilir-yürütülebilir"i işaretleyin. Sonra açmayı yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım tıklıyorum bu sefer ekrana hiçbir şey gelmiyor.
tempestian dedi: Dosya yöneticinizi açın, indirdiğiniz AppImage dosyasına sağ tık yapıp izinler kısmından "çalıştırılabilir-yürütülebilir"i işaretleyin. Sonra açmayı yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım tıklıyorum bu sefer ekrana hiçbir şey gelmiyor.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.928 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #9 Solitaire dedi: Yaptım tıklıyorum bu sefer ekrana hiçbir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tık yapıp "çalıştır"a basın. Çalıştır yerine başka bir uygulama seçili olabilir.
Solitaire dedi: Yaptım tıklıyorum bu sefer ekrana hiçbir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tık yapıp "çalıştır"a basın. Çalıştır yerine başka bir uygulama seçili olabilir.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2023 #10 USB'yi bilgisayara takınız. Ardından şu komutun çıktısını, terminale yazacaksınız, atınız: Bash:Panoya kopyala lsblk
USB'yi bilgisayara takınız. Ardından şu komutun çıktısını, terminale yazacaksınız, atınız: Bash:Panoya kopyala lsblk