Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 23:13 #1 Saf Arch mı, CachyOS mu?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.533 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:17 #2 Phenyl dedi: Saf Arch mı, CachyOS mu? Genişletmek için tıkla... CachyOS zaten saf Arch'ın üstüne koyulmuş hali. O yüzden CachyOS.
Phenyl dedi: Saf Arch mı, CachyOS mu? Genişletmek için tıkla... CachyOS zaten saf Arch'ın üstüne koyulmuş hali. O yüzden CachyOS.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 23:18 #3 wraxos woo dedi: CachyOS zaten saf Arch'ın üstüne koyulmuş hali. O yüzden CachyOS. Genişletmek için tıkla... Dual Boot yapıcam şimdi, Arch mı kursam, CachyOS mu kursam bilemedim. wraxos woo dedi: CachyOS zaten saf Arch'ın üstüne koyulmuş hali. O yüzden CachyOS. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatmak gerekiyor değil mi, CachyOS'da?
wraxos woo dedi: CachyOS zaten saf Arch'ın üstüne koyulmuş hali. O yüzden CachyOS. Genişletmek için tıkla... Dual Boot yapıcam şimdi, Arch mı kursam, CachyOS mu kursam bilemedim. wraxos woo dedi: CachyOS zaten saf Arch'ın üstüne koyulmuş hali. O yüzden CachyOS. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatmak gerekiyor değil mi, CachyOS'da?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.533 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:19 #4 Phenyl dedi: Dual boot yapacağım şimdi, Arch mı kursam, CachyOS mu kursam bilemedim. Genişletmek için tıkla... CachyOS kur hem Hyprland'de hazır geliyor hem de kendi özel Repo'su var sanırım. Ayrıca şu an en pöpüler Linux dağıtımı destekde kolay bulursun. Phenyl dedi: Secure Boot'u kapatmak gerekiyor değil mi, CachyOS'da? Genişletmek için tıkla... Hocam ona hakim değilim bende normalde de kapalı Secure Boot ondan bilmiyorum.
Phenyl dedi: Dual boot yapacağım şimdi, Arch mı kursam, CachyOS mu kursam bilemedim. Genişletmek için tıkla... CachyOS kur hem Hyprland'de hazır geliyor hem de kendi özel Repo'su var sanırım. Ayrıca şu an en pöpüler Linux dağıtımı destekde kolay bulursun. Phenyl dedi: Secure Boot'u kapatmak gerekiyor değil mi, CachyOS'da? Genişletmek için tıkla... Hocam ona hakim değilim bende normalde de kapalı Secure Boot ondan bilmiyorum.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 23:20 #5 wraxos woo dedi: CachyOS kur hem Hyprland'de hazır geliyor hem de kendi özel Repo'su var sanırım. Ayrıca şu an en pöpüler Linux dağıtımı destekde kolay bulursun. Hocam ona hakim değilim bende normalde de kapalı Secure Boot ondan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows'la DB yapacağım için kapatmak istemiyorum. Her seferinde aç kapa sıkıntı. Evet, kapatmak gerekiyormuş.
wraxos woo dedi: CachyOS kur hem Hyprland'de hazır geliyor hem de kendi özel Repo'su var sanırım. Ayrıca şu an en pöpüler Linux dağıtımı destekde kolay bulursun. Hocam ona hakim değilim bende normalde de kapalı Secure Boot ondan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows'la DB yapacağım için kapatmak istemiyorum. Her seferinde aç kapa sıkıntı. Evet, kapatmak gerekiyormuş.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.533 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:23 #6 Phenyl dedi: Windows'la dB yapacağım için kapatmak istemiyorum. Her seferinde aç kapa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım Microsoft onaylamadığından kapalı olmalıyımiş ama bu sanırım her Arch Linux dağıtımında var bu yani düz Archta'da var.
Phenyl dedi: Windows'la dB yapacağım için kapatmak istemiyorum. Her seferinde aç kapa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım Microsoft onaylamadığından kapalı olmalıyımiş ama bu sanırım her Arch Linux dağıtımında var bu yani düz Archta'da var.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 23:23 #7
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.533 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #8 Phenyl dedi: Eki Görüntüle 2610770 Genişletmek için tıkla... Bu saf Arch mı?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.735 Çözümler 177 Dün 23:25 #9 Secure Boot kapalı olması ikisinde de. Benim tercihim CachyOS.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 23:25 #10 wraxos woo dedi: Bu saf Arch mı? Genişletmek için tıkla... CachyOS hocam. Saf Arch kurucam şimdi.