TheInfinity7 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 54 28 Haziran 2022 #11 Kwenx dedi: https://github.com/JustArchiNET/ArchiSteamFarm/wiki/Commands burayı TR yap komutlara bakarak halledersin. Genişletmek için tıkla... Hocam kara listeye eklemeyi buldum ama blacklist kodlarını nasıl bulacağım?
Kwenx dedi: https://github.com/JustArchiNET/ArchiSteamFarm/wiki/Commands burayı TR yap komutlara bakarak halledersin. Genişletmek için tıkla... Hocam kara listeye eklemeyi buldum ama blacklist kodlarını nasıl bulacağım?
Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #12 TheInfinity7 dedi: Hocam kara listeye eklemeyi buldum ama blacklist kodlarını nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Oyunun mağaza sayfasındaki urlddeki sayı oluyor ID Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,6 KB · Görüntüleme: 237
TheInfinity7 dedi: Hocam kara listeye eklemeyi buldum ama blacklist kodlarını nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Oyunun mağaza sayfasındaki urlddeki sayı oluyor ID
TheInfinity7 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 54 28 Haziran 2022 #13 Kwenx dedi: Oyunun mağaza sayfasındaki urlddeki sayı oluyor ID Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Kwenx dedi: Oyunun mağaza sayfasındaki urlddeki sayı oluyor ID Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 2 Ocak 2023 #14 TheInfinity7 dedi: hocam şimdi başlattım sizlere güvenip Left 4 Dead 2 kartı düşürdü Nasıl engellerim bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yasadiniz mi, düstü diye?
TheInfinity7 dedi: hocam şimdi başlattım sizlere güvenip Left 4 Dead 2 kartı düşürdü Nasıl engellerim bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yasadiniz mi, düstü diye?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2023 #15 Frstghost dedi: Hocam sorun yasadiniz mi, düstü diye? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamamıştım halada yaşamadım hesap duruyor hala.
Frstghost dedi: Hocam sorun yasadiniz mi, düstü diye? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamamıştım halada yaşamadım hesap duruyor hala.