E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar RDR1'i PC'ye kurmak istiyorum ve archive.org'dan bir ISO dosyası buldum. Virüs gibi sıkıntılar olur mu?
Arkadaşlar RDR1'i PC'ye kurmak istiyorum ve archive.org'dan bir ISO dosyası buldum. Virüs gibi sıkıntılar olur mu?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 27 Ağustos 2023 #2 Güvenilirdir fakat, o dosyayı yayınlayan şahıs, içerisine virüs koyduysa bunu archive.org taraflı tutamayız maalesef ki. Kesin bir şey demek çok zor. Artı 0 Eksi
Güvenilirdir fakat, o dosyayı yayınlayan şahıs, içerisine virüs koyduysa bunu archive.org taraflı tutamayız maalesef ki. Kesin bir şey demek çok zor.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 27 Ağustos 2023 #3 En çok indirilenler genelde virüs olmayanlar oluyor ancak dikkat edin, dosyalar kullanıcılar tarafından yükleniyor. Güvenip güvenmemenin size kaldığı bir durum. Artı 0 Eksi
En çok indirilenler genelde virüs olmayanlar oluyor ancak dikkat edin, dosyalar kullanıcılar tarafından yükleniyor. Güvenip güvenmemenin size kaldığı bir durum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #4 Google Drive gibi düşünün her şey olabilir. Artı 0 Eksi
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Herkesin üyelik açabildiği bir site kimin neyi hangi amaçla yüklediğini bilmek mümkün değil. Artı 2 Eksi
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #6 Eray.Yılmaz dedi: Arkadaşlar RDR1'i PC'ye kurmak istiyorum ve archive.org'dan bir ISO dosyası buldum. Virüs gibi sıkıntılar olur mu? Genişletmek için tıkla... Archive.org güvenilirdir. Fakat bazı dosyalar virüs bulaştırabilir bilgisayarına. Artı 0 Eksi
Eray.Yılmaz dedi: Arkadaşlar RDR1'i PC'ye kurmak istiyorum ve archive.org'dan bir ISO dosyası buldum. Virüs gibi sıkıntılar olur mu? Genişletmek için tıkla... Archive.org güvenilirdir. Fakat bazı dosyalar virüs bulaştırabilir bilgisayarına.
KS KS E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 Peki ben bu RDR 1 ISO dosyasını güvenilir bir şekide indirebileceğim yerler var mı? Artı 0 Eksi
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 27 Ağustos 2023 #8 Eray.Yılmaz dedi: Peki ben bu RDR 1 ISO dosyasını güvenilir bir şekide indirebileceğim yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Korsana girdiği için kaynak veya link veremeyiz. Sosyal'de korsan yasak. Artı 0 Eksi
Eray.Yılmaz dedi: Peki ben bu RDR 1 ISO dosyasını güvenilir bir şekide indirebileceğim yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Korsana girdiği için kaynak veya link veremeyiz. Sosyal'de korsan yasak.
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 Eray.Yılmaz dedi: Peki ben bu RDR 1 ISO dosyasını güvenilir bir şekide indirebileceğim yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirip oynayabileceğin güvenli kaynaklar var ama buradan paylaşmak ceza nedeni. Artı 0 Eksi
Eray.Yılmaz dedi: Peki ben bu RDR 1 ISO dosyasını güvenilir bir şekide indirebileceğim yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirip oynayabileceğin güvenli kaynaklar var ama buradan paylaşmak ceza nedeni.
KS KS E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #10 Penetrator God dedi: Korsan olarak indirip oynayabileceğin güvenli kaynaklar var ama buradan paylaşmak ceza nedeni. Genişletmek için tıkla... Discord'unuz varsa rica etsem yardım eder misiniz? Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: Korsan olarak indirip oynayabileceğin güvenli kaynaklar var ama buradan paylaşmak ceza nedeni. Genişletmek için tıkla... Discord'unuz varsa rica etsem yardım eder misiniz?