5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 20 Mayıs 2023 #1 Bu imajlar orijinal mi? Eğer değilse orijinal OS X kurulum DVD'lerini nerede bulabilirim?
5 515353 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 325 20 Mayıs 2023 #2 566156 dedi: Bu imajlar orijinal mi? Eğer değilse orijinal OS X kurulum DVD'lerini nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet indirebilirsin. Artı 0 Eksi
566156 dedi: Bu imajlar orijinal mi? Eğer değilse orijinal OS X kurulum DVD'lerini nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet indirebilirsin.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 20 Mayıs 2023 #3 Yüksek ihtimal. Ancak Maverickse kadar zaten her yerde bulabilirsin imajları. Ondan öncesi için bu yöntemde var. Ama anlamsız görüyoruım. Legacy macOS: Offline Method | OpenCore Install Guide dortania.github.io Artı 0 Eksi
Yüksek ihtimal. Ancak Maverickse kadar zaten her yerde bulabilirsin imajları. Ondan öncesi için bu yöntemde var. Ama anlamsız görüyoruım. Legacy macOS: Offline Method | OpenCore Install Guide dortania.github.io
KS KS 5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 20 Mayıs 2023 #4 yusufklncc dedi: Yüksek ihtimal. Ancak Maverickse kadar zaten her yerde bulabilirsin imajları. Ondan öncesi için bu yöntemde var. Ama anlamsız görüyoruım. Legacy macOS: Offline Method | OpenCore Install Guide dortania.github.io Genişletmek için tıkla... Hocam diğer sorduğum soru hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Bulmak zor mu? Eğer DVD kalmadıysa mecburum sanırım internetten indirmeye. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Yüksek ihtimal. Ancak Maverickse kadar zaten her yerde bulabilirsin imajları. Ondan öncesi için bu yöntemde var. Ama anlamsız görüyoruım. Legacy macOS: Offline Method | OpenCore Install Guide dortania.github.io Genişletmek için tıkla... Hocam diğer sorduğum soru hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Bulmak zor mu? Eğer DVD kalmadıysa mecburum sanırım internetten indirmeye.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 20 Mayıs 2023 #5 Orijinallerden kastın ne ki? Oynanmamış işte. Birinci sorunun cevabı evet olunca diğerini önemsemedim. Alternatif de gösterdim internet üzerinden. Artı 0 Eksi
Orijinallerden kastın ne ki? Oynanmamış işte. Birinci sorunun cevabı evet olunca diğerini önemsemedim. Alternatif de gösterdim internet üzerinden.
KS KS 5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 20 Mayıs 2023 #6 yusufklncc dedi: Orijinallerden kastın ne ki? Oynanmamış işte. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Sanırım diğer soru için ayrı konu açmalıyım. Ban yemeyelim şimdi. Sağ olun. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Orijinallerden kastın ne ki? Oynanmamış işte. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Sanırım diğer soru için ayrı konu açmalıyım. Ban yemeyelim şimdi. Sağ olun.