Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 18 Mart 2021 #1 EFI bölümünü oluşturamıyor sanırım, nasıl çözebilirim DD modunda yazdırıp denedim düzelmedi. Teşekkürler.
EFI bölümünü oluşturamıyor sanırım, nasıl çözebilirim DD modunda yazdırıp denedim düzelmedi. Teşekkürler.
Çözüm R R runit 18 Mart 2021 Exinie dedi: Eki Görüntüle 927820 EFI bölümünü oluşturamıyor sanırım, nasıl çözebilirim dd modunda yazdırıp denedim düzelmedi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gparted ile biçimlendirip bir ext4 bölümü, bir de EFI bölümü oluştur, daha sonra kurulumu yeniden başlat.
Exinie dedi: Eki Görüntüle 927820 EFI bölümünü oluşturamıyor sanırım, nasıl çözebilirim dd modunda yazdırıp denedim düzelmedi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gparted ile biçimlendirip bir ext4 bölümü, bir de EFI bölümü oluştur, daha sonra kurulumu yeniden başlat.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mart 2021 #2 Exinie dedi: Eki Görüntüle 927820 EFI bölümünü oluşturamıyor sanırım, nasıl çözebilirim dd modunda yazdırıp denedim düzelmedi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gparted ile biçimlendirip bir ext4 bölümü, bir de EFI bölümü oluştur, daha sonra kurulumu yeniden başlat. Artı 0 Eksi Çözüm
Exinie dedi: Eki Görüntüle 927820 EFI bölümünü oluşturamıyor sanırım, nasıl çözebilirim dd modunda yazdırıp denedim düzelmedi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gparted ile biçimlendirip bir ext4 bölümü, bir de EFI bölümü oluştur, daha sonra kurulumu yeniden başlat.
KS KS Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 18 Mart 2021 #3 runit dedi: Gparted ile biçimlendirip bir ext4 bölümü, bir de EFI bölümü oluştur, daha sonra kurulumu yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, dediğiniz gibi kurulumu yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum. Artı 0 Eksi
runit dedi: Gparted ile biçimlendirip bir ext4 bölümü, bir de EFI bölümü oluştur, daha sonra kurulumu yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, dediğiniz gibi kurulumu yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum.