demokan05 Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 423 2 Mart 2021 #1 Sadece yerli olduğunu biliyorum. Önerir misiniz bu dağıtımı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 2 Mart 2021 #2 Eğer GNU/Linux'u ilk kez kullanacaksanız, Linux Mint en iyisidir...
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Arch'ı merak ediyorsan, evet. Ben Manjaro öneririm topluluk açısından.
demokan05 Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 423 2 Mart 2021 #4 309999 dedi: Eğer GNU/Linux'u ilk kez kullanacaksanız, Linux Mint en iyisidir... Genişletmek için tıkla... Linux mint'i kullandım sevdim de kendisini ama biraz sıkıldım o yüzden yeni dağıtımlar arıyorum.
309999 dedi: Eğer GNU/Linux'u ilk kez kullanacaksanız, Linux Mint en iyisidir... Genişletmek için tıkla... Linux mint'i kullandım sevdim de kendisini ama biraz sıkıldım o yüzden yeni dağıtımlar arıyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 demokan05 dedi: Linux mint'i kullandım sevdim de kendisini ama biraz sıkıldım o yüzden yeni dağıtımlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Fedora ve Manjaro'ya da bak, Ubuntu tarafından sıkıldıysan eğer.
demokan05 dedi: Linux mint'i kullandım sevdim de kendisini ama biraz sıkıldım o yüzden yeni dağıtımlar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Fedora ve Manjaro'ya da bak, Ubuntu tarafından sıkıldıysan eğer.
demokan05 Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 423 2 Mart 2021 #6 Zurnadürüm dedi: Fedora ve Manjaro'ya da bak, Ubuntu tarafından sıkıldıysan eğer. Genişletmek için tıkla... Manjaro'da kullandım şuan kendisi en sevdiğim dağitım Fedoraya bakabilirim teşekkür ederim.
Zurnadürüm dedi: Fedora ve Manjaro'ya da bak, Ubuntu tarafından sıkıldıysan eğer. Genişletmek için tıkla... Manjaro'da kullandım şuan kendisi en sevdiğim dağitım Fedoraya bakabilirim teşekkür ederim.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #7 Saf Arch kullan.
demokan05 Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 423 2 Mart 2021 #8 Arsenik dedi: Saf Arch kullan. Genişletmek için tıkla... Linux'ta yeni gibiyim zorlanmaz mıyım kurarken?
Arsenik dedi: Saf Arch kullan. Genişletmek için tıkla... Linux'ta yeni gibiyim zorlanmaz mıyım kurarken?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #9 demokan05 dedi: Linux'ta yeni gibiyim zorlanmaz mıyım kurarken? Genişletmek için tıkla... Adımları takip ederseniz kurması 5 dakika sürer. Hem Linux hakkında daha fazla şey öğrenirsiniz. Güzel olmaz mı?
demokan05 dedi: Linux'ta yeni gibiyim zorlanmaz mıyım kurarken? Genişletmek için tıkla... Adımları takip ederseniz kurması 5 dakika sürer. Hem Linux hakkında daha fazla şey öğrenirsiniz. Güzel olmaz mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #10 demokan05 dedi: Linux'ta yeni gibiyim zorlanmaz mıyım kurarken? Genişletmek için tıkla... Arch'ı zahmetli bulursanız rahatlıkla ALCI ile kurabilirsiniz. Fikir vermesi açısından Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
demokan05 dedi: Linux'ta yeni gibiyim zorlanmaz mıyım kurarken? Genişletmek için tıkla... Arch'ı zahmetli bulursanız rahatlıkla ALCI ile kurabilirsiniz. Fikir vermesi açısından Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et