Roxy Migurdia Picopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 56 Çözümler 1 10 Mayıs 2025 #1 Çok merak ettim doğru telaffuz arcibi mi regebe midir?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.755 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 Roxy Migurdia dedi: Çok merak ettim doğru telaffuz arcibi mi regebe midir? Genişletmek için tıkla... Normali arcibi. Mizah için falan regebe deniliyor ya da telaffuzunu bilmeyenler öyle diyor sanırım.
Roxy Migurdia dedi: Çok merak ettim doğru telaffuz arcibi mi regebe midir? Genişletmek için tıkla... Normali arcibi. Mizah için falan regebe deniliyor ya da telaffuzunu bilmeyenler öyle diyor sanırım.
ZacbemS Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 Roxy Migurdia dedi: Çok merak ettim doğru telaffuz arcibi mi regebe midir? Genişletmek için tıkla... Arcibi. Açılımı Red-Green-Blue olan bir şeyi Türkçe okumak pek mantıklı değil bence.
Roxy Migurdia dedi: Çok merak ettim doğru telaffuz arcibi mi regebe midir? Genişletmek için tıkla... Arcibi. Açılımı Red-Green-Blue olan bir şeyi Türkçe okumak pek mantıklı değil bence.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 10 Mayıs 2025 #4 İngilizce oldugu icin İngilizce telaffuz etmek gerekli. Arcibi seklinde. Regebe diyenlerin cogu mizah icin soyluyor. Geri kalan ise bilmediginden.
İngilizce oldugu icin İngilizce telaffuz etmek gerekli. Arcibi seklinde. Regebe diyenlerin cogu mizah icin soyluyor. Geri kalan ise bilmediginden.