Arcist 7 vs. Cloud Alpha S vs. Cloud 2 vs. Cloud 2 kablosuz

kenet

Hectopat
Yer
Sur Maria
Daha fazla  
Ben çok oyun oynayan birisiyim, kulaklık hariç her şeyim çok yeni. Başlıktaki kulaklıklardan 1 tanesini almayı düşünüyorum, bana fikir verebilir misin? Artı ve eksi yanlarını da katarsanız daha iyi olur.

SteelSeries Arctis 7 iyidir çok rahat öbürleri deri olduğu için terletir müzik için de istiyorsanız Alpha S

SteelSeries Arctis 7 iyidir çok rahat öbürleri deri olduğu için terletir müzik için de istiyorsanız Alpha S

Müzikte dinlerim ama oyun daha fazla basıyor toplam 8-9 saat oyun oynuyorum 30-45 dk müzik dinliyorum hangisi seçmeliyim SS 7 çok rahat deniyor.

Müzikte dinlerim ama oyun daha fazla basıyor toplam 8-9 saat oyun oynuyorum 30-45 dk müzik dinliyorum hangisi seçmeliyim SS 7 çok rahat deniyor.

Evet hocam SteelSeries Arctis 7 çok rahat alabilirsiniz.

Bütçe artarsa SteelSeries Arctis 9 alın çift kablosuz.
Hocam Arctis Pro kablolu modeline de bakabilirsiniz.

Bütçe artarsa SteelSeries Arctis 9 alın çift kablosuz.
Hocam Arctis Pro kablolu modeline de bakabilirsiniz.

SS 9 biraz aşıyor beni, Pro'da kablolu SS7 almayı düşünüyorum, kulandıysan eksi ve artı yönlerini söyleyebilir misin?

SteelSeries Arctis 7 kullanıyorum hocam şu anda. Ses olarak gerçekten mükemmel ve rahatlık olarak şunu söyleyebilirim ki kafamda olduğunu bile hissetmiyorum bazen. Equalizer ayarlarına biraz zaman ayırıp kendinize göre bir ayar yaparsanız oyunlarda da rakibinin olmayacağını söyleyebilirim.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Bir eksi yanı var mı kulaklığın?

Ben alalı fazla olmadı zaten ama şu ana kadar gördüğüm tek eksiği kablosuz mesafesi. Oda da veya yan odalarda çok rahat gezebiliyorum Discord'da falan konuşurken fakat evim biraz büyük olduğu için mutfağa ya da banyoya gittiğimde kesiliyor.

Teşekkürler söylediğin için ve kaç liraya aldın şu an benim sınırımı az geçti eğer indirimiden aldıysan beklemem lazım.

Amazon'dan 1600 TL'ye aldım hocam ben. Bayram önü aldığım için sanırım kargo 2 gün kadar gecikmişti ama sorun olmadı. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…