kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #11 Eulawy dedi: Amazon'dan 1600 TL'ye aldım hocam ben. Bayram önü aldığım için sanırım kargo 2 gün kadar gecikmişti ama sorun olmadı. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bana yardım ettiğin için yakın bir zamanda sipariş ediyorum.
Eulawy dedi: Amazon'dan 1600 TL'ye aldım hocam ben. Bayram önü aldığım için sanırım kargo 2 gün kadar gecikmişti ama sorun olmadı. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bana yardım ettiğin için yakın bir zamanda sipariş ediyorum.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #12 kenet dedi: Teşekkürler bana yardım ettiğin için yakın bir zamanda sipariş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah bana da nasip etsin.
kenet dedi: Teşekkürler bana yardım ettiğin için yakın bir zamanda sipariş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah bana da nasip etsin.
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 Casillas Ronaldo dedi: Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah bana da nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım sizinde olur bir gün.
Casillas Ronaldo dedi: Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah bana da nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım sizinde olur bir gün.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #14 kenet dedi: Teşekkürler umarım sizinde olur bir gün. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ölmeden bir o kulaklığı kafama takıyım.
kenet dedi: Teşekkürler umarım sizinde olur bir gün. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ölmeden bir o kulaklığı kafama takıyım.