wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #1 Arco Linux'u kurdum base install ile, restart attıktan sonra terminal ekranında neofetch açılıyor.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 19 Aralık 2021 #2 Şimdi bir DE(Desktop Environment) kuracaksınız. KDE,Cinnamon gibi. Bİr de Display Manager.(Lightdm,SDDM) gibi. Artı 0 Eksi
Şimdi bir DE(Desktop Environment) kuracaksınız. KDE,Cinnamon gibi. Bİr de Display Manager.(Lightdm,SDDM) gibi.
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #3 Shaw Dickerson dedi: Şimdi bir de(desktop environment) kuracaksınız. KDE, cinnamon gibi. Bir de display Manager.(LightDM, sddm) gibi. Genişletmek için tıkla... KDE kurmak istiyorum nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Şimdi bir de(desktop environment) kuracaksınız. KDE, cinnamon gibi. Bir de display Manager.(LightDM, sddm) gibi. Genişletmek için tıkla... KDE kurmak istiyorum nasıl yapacağım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #4 wikig dedi: KDE kurmak istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S xorg plasma plasma-wayland-session kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot Artı 0 Eksi
wikig dedi: KDE kurmak istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S xorg plasma plasma-wayland-session kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #5 Linuxginar dedi: sudo pacman -S xorg plasma plasma-wayland-session kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Linuxginar dedi: sudo pacman -S xorg plasma plasma-wayland-session kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot. Genişletmek için tıkla... Hedef bulubanarı: Plasma - wayland- hatası aldım. Hata bu. Dosya Ekleri IMG_20211219_114238.jpg 174,5 KB · Görüntüleme: 75 Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: sudo pacman -S xorg plasma plasma-wayland-session kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Linuxginar dedi: sudo pacman -S xorg plasma plasma-wayland-session kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot. Genişletmek için tıkla... Hedef bulubanarı: Plasma - wayland- hatası aldım. Hata bu.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #6 wikig dedi: Deniyorum. Hedef bulubanarı: Plasma - wayland- hatası aldım. Genişletmek için tıkla... sudo pacman --needed -S xorg plasma kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot Artı 0 Eksi
wikig dedi: Deniyorum. Hedef bulubanarı: Plasma - wayland- hatası aldım. Genişletmek için tıkla... sudo pacman --needed -S xorg plasma kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #7 Linuxginar dedi: sudo pacman --needed -S xorg plasma kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot Genişletmek için tıkla... Hepsini yapıp reboot attığımda bu şekilde kaldı. KDE yerine herhangi bir window Manager kursak? Sorun çözülebilir mi? Dosya Ekleri IMG_20211219_120040.jpg 37,2 KB · Görüntüleme: 80 Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: sudo pacman --needed -S xorg plasma kde-applications sudo systemctl enable sddm.service sudo systemctl enable NetworkManager.service sudo reboot Genişletmek için tıkla... Hepsini yapıp reboot attığımda bu şekilde kaldı. KDE yerine herhangi bir window Manager kursak? Sorun çözülebilir mi?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #8 wikig dedi: Hepsini yapıp reboot attığımda bu şekilde kaldı. Genişletmek için tıkla... SDDM baslamamis? Ekran kartiniz nedir? Intel icin: Chroot olun USB'den, sudo pacman -S xf86-video-intel NVIDIA icin: sudo pacman -S nvidia nvidia-utils AMD icin: sudo pacman -S xf86-video-amdgpu Artı 0 Eksi
wikig dedi: Hepsini yapıp reboot attığımda bu şekilde kaldı. Genişletmek için tıkla... SDDM baslamamis? Ekran kartiniz nedir? Intel icin: Chroot olun USB'den, sudo pacman -S xf86-video-intel NVIDIA icin: sudo pacman -S nvidia nvidia-utils AMD icin: sudo pacman -S xf86-video-amdgpu
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #9 Linuxginar dedi: SDDM baslamamis? Ekran kartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Radeon R7 240. Chroot nasıl olacağım? Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: SDDM baslamamis? Ekran kartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Radeon R7 240. Chroot nasıl olacağım?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #10 wikig dedi: Radeon R7 240. Chroot nasıl olacağım? Genişletmek için tıkla... Chroot degil de CTRL+ALT+F2 yap bir bakalim, login kismi gelirse giris yap Chroot kismini atla dedigim komutlardan AMDGPU olani gir. Artı 0 Eksi
wikig dedi: Radeon R7 240. Chroot nasıl olacağım? Genişletmek için tıkla... Chroot degil de CTRL+ALT+F2 yap bir bakalim, login kismi gelirse giris yap Chroot kismini atla dedigim komutlardan AMDGPU olani gir.