wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #1 Arco Linux'u kurdum base install ile, restart attıktan sonra terminal ekranında neofetch açılıyor.
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #11 Şu anda herhangi bir komut da kullanamıyorum aynı ekranda takılı kaldım. 175920 dedi: Chroot degil de CTRL+ALT+F2 yap bir bakalim, login kısmı gelirse giris yap chroot kismini atla dedigim komutlardan amdgpu olani gir. Genişletmek için tıkla... Login oldum tekrardan neofetch ekranı geldi. Artı 0 Eksi
Şu anda herhangi bir komut da kullanamıyorum aynı ekranda takılı kaldım. 175920 dedi: Chroot degil de CTRL+ALT+F2 yap bir bakalim, login kısmı gelirse giris yap chroot kismini atla dedigim komutlardan amdgpu olani gir. Genişletmek için tıkla... Login oldum tekrardan neofetch ekranı geldi.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #12 wikig dedi: Şu anda herhangi bir komut da kullanamıyorum aynı ekranda takılı kaldım. Login oldum tekrardan neofetch ekranı geldi. Genişletmek için tıkla... Guzel, sudo pacman -S xf86-video-amdgpu yap bakalim. Artı 0 Eksi
wikig dedi: Şu anda herhangi bir komut da kullanamıyorum aynı ekranda takılı kaldım. Login oldum tekrardan neofetch ekranı geldi. Genişletmek için tıkla... Guzel, sudo pacman -S xf86-video-amdgpu yap bakalim.
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #13 AMD için olanı indirdim tekrardan reboot yapıyorum. Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #14 wikig dedi: AMD için olanı indirdim tekrardan reboot yapıyorum. Genişletmek için tıkla... En kotu SDDM kapatir farkli seyler deneriz dostum, bir cozum bulabiliriz belki. Artı 0 Eksi
wikig dedi: AMD için olanı indirdim tekrardan reboot yapıyorum. Genişletmek için tıkla... En kotu SDDM kapatir farkli seyler deneriz dostum, bir cozum bulabiliriz belki.
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #15 Yine aynı ekran. Dosya Ekleri IMG_20211219_120938.jpg 36,1 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #16 wikig dedi: Yine aynı ekran. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar CTRL ALT F2 yapin, sonra sudo pacman -S sddm-kcm yapin ve yeniden baslatin. ArcoLinux Review [ArcoLinuxB 19.07.9 Community Plasma Edition] | ORDINATECHNIC Burada onu da yapmis. Artı 0 Eksi
wikig dedi: Yine aynı ekran. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar CTRL ALT F2 yapin, sonra sudo pacman -S sddm-kcm yapin ve yeniden baslatin. ArcoLinux Review [ArcoLinuxB 19.07.9 Community Plasma Edition] | ORDINATECHNIC Burada onu da yapmis.
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #17 175920 dedi: O zaman tekrar CTRL alt F2 yapin, sonra sudo pacman -S sddm-kcm yapin ve yeniden baslatin. ArcoLinux Review [ArcoLinuxB 19.07.9 Community Plasma Edition] | ORDINATECHNIC Burada onu da yapmis. Genişletmek için tıkla... Yine aynı ekran maalesef. Peki KDE yerine i3wm kursak calıstırabilir miyiz? Artı 0 Eksi
175920 dedi: O zaman tekrar CTRL alt F2 yapin, sonra sudo pacman -S sddm-kcm yapin ve yeniden baslatin. ArcoLinux Review [ArcoLinuxB 19.07.9 Community Plasma Edition] | ORDINATECHNIC Burada onu da yapmis. Genişletmek için tıkla... Yine aynı ekran maalesef. Peki KDE yerine i3wm kursak calıstırabilir miyiz?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #18 wikig dedi: Yine aynı ekran maalesef. Peki KDE yerine i3wm kursak calıstırabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Tabii calistiririz, daha da kolay olur hem de. sudo pacman -R sddm plasma kde-applications sudo systemctl disable sddm.service sudo pacman -S i3-gaps echo "exec i3" >> ~/.xinitrc systemctl komutu bulunamadi diyebilir, normaldir. Yaptiktan sonra startx yazinca i3 acilmis olacak, sonra da ayarlamalarini yaparsin. Opsiyonel: startx yazmakla ugrasmak istemiyorsan .bash_profile dosyasina bunu ekleyebilirsin: Kod:Panoya kopyala if shopt -q login_shell; then [[ -f ~/.bashrc ]] && source ~/.bashrc [[ -t 0 && $(tty) == /dev/tty1 && ! $DISPLAY ]] && exec startx else exit 1 # Somehow this is a non-bash or non-login shell. fi Bunda bir login manager yok, TTY'den giris yapinca otomatik girersin. Artı 0 Eksi
wikig dedi: Yine aynı ekran maalesef. Peki KDE yerine i3wm kursak calıstırabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Tabii calistiririz, daha da kolay olur hem de. sudo pacman -R sddm plasma kde-applications sudo systemctl disable sddm.service sudo pacman -S i3-gaps echo "exec i3" >> ~/.xinitrc systemctl komutu bulunamadi diyebilir, normaldir. Yaptiktan sonra startx yazinca i3 acilmis olacak, sonra da ayarlamalarini yaparsin. Opsiyonel: startx yazmakla ugrasmak istemiyorsan .bash_profile dosyasina bunu ekleyebilirsin: Kod:Panoya kopyala if shopt -q login_shell; then [[ -f ~/.bashrc ]] && source ~/.bashrc [[ -t 0 && $(tty) == /dev/tty1 && ! $DISPLAY ]] && exec startx else exit 1 # Somehow this is a non-bash or non-login shell. fi Bunda bir login manager yok, TTY'den giris yapinca otomatik girersin.
KS KS wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 19 Aralık 2021 #19 ~ İşaretini bilgisayarda nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #20 wikig dedi: ~ İşaretini bilgisayarda nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Klavye Turkce ise AltGR + ü Ingilizce ise Shift + Esc'nin altindaki tus. Artı 0 Eksi
wikig dedi: ~ İşaretini bilgisayarda nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Klavye Turkce ise AltGR + ü Ingilizce ise Shift + Esc'nin altindaki tus.