Arco Linux kurulumu nasıl yapılır?

wikig

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Geliştiricisi
Arco Linux'u kurdum base install ile, restart attıktan sonra terminal ekranında neofetch açılıyor.

Çalıştıramıyorum arcoyu ve kötü olan Windows takılı diskime girdiğimde Windows açılmıyor. Yarın internet kafeden Windows USB'si hazırlayacağım başka çözüm yolu yok sanırım.

Çalıştıramıyorum arcoyu ve kötü olan Windows takılı diskime girdiğimde Windows açılmıyor. Yarın internet kafeden Windows USB'si hazırlayacağım başka çözüm yolu yok sanırım.
Arco İso'su base iso muydu? Helal dostum bu arada. Forumdan bir arkadaşın yapamadığını yapıyorsun, onda risk daha az olduğu halde.

Arco ISO'su base ISO muydu? Helal dostum bu arada. Forumdan bir arkadaşın yapamadığını yapıyorsun, onda risk daha az olduğu halde.

Evet base isoydu.
Ilginc, oyle yap bari. Arco hazir olarak wm ISO'lari da dagitiyor awesome gibi.

Hocam sana da çok teşekkür ederim yapamasak ta yardımcı oldun bayağı Windows'a döndüm geri birkaç saat sonra Kubuntu kuracağım sanırım akıllanmayacağım ben

Son düzenleme:
TTY ekranina ulasiyorsan, baska herhangi bir dagitimin ISO dosyasini wget araciligi ile indirebilirsin.
Daha sonra dd komutu ile USB'ye yazdirirsin.
Dagitimi kurduktan sonra da Ventoy ile Windows ISO dosyasini hazirlayip, Windows'u tekrar kurarsin.

Direkt internet kafeye gitmek yerine bu dediklerimi yapsaniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…