Mauri Femtopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Merhaba. Bugün arco Linux kurdum ama 8 GB RAM'in sadece 4 GB'sini okuyor. RAM'da bir promblem yok çünkü BIOS'ta RAM 8 GB olarak görünüyor. Free -h çıktısı. Dosya Ekleri ArcoLinux_2023-10-08_21-50-15.png 34,9 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba. Bugün arco Linux kurdum ama 8 GB RAM'in sadece 4 GB'sini okuyor. RAM'da bir promblem yok çünkü BIOS'ta RAM 8 GB olarak görünüyor. Free -h çıktısı.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Ekim 2023 #2 Mauri dedi: Merhaba. Bugün arco Linux kurdum ama 8 GB RAM'in sadece 4 GB'sini okuyor. RAM'da bir promblem yok çünkü BIOS'ta RAM 8 GB olarak görünüyor. Free -h çıktısı. Genişletmek için tıkla... Yapiyorlar boyle zarto Linux, zirto Linux sonra saçma sapan problemler yasiyorsun. Tavsiyem duz Arch kullanman.
Mauri dedi: Merhaba. Bugün arco Linux kurdum ama 8 GB RAM'in sadece 4 GB'sini okuyor. RAM'da bir promblem yok çünkü BIOS'ta RAM 8 GB olarak görünüyor. Free -h çıktısı. Genişletmek için tıkla... Yapiyorlar boyle zarto Linux, zirto Linux sonra saçma sapan problemler yasiyorsun. Tavsiyem duz Arch kullanman.
Mauri Femtopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 gen2 dedi: Yapiyorlar boyle zarto Linux zirto Linux sonra saçma sapan problemler yasiyorsun. Tavsiyem duz Arch kullanman. Genişletmek için tıkla... Archinstall ile kurmaya çalışıyorum ama paketleri yüklemiyor. Elle kurmaya da üşeniyorum.
gen2 dedi: Yapiyorlar boyle zarto Linux zirto Linux sonra saçma sapan problemler yasiyorsun. Tavsiyem duz Arch kullanman. Genişletmek için tıkla... Archinstall ile kurmaya çalışıyorum ama paketleri yüklemiyor. Elle kurmaya da üşeniyorum.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Ekim 2023 #4 Mauri dedi: Archinstall ile kurmaya çalışıyorum ama paketleri yüklemiyor. Elle kurmaya da üşeniyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem 32-bit kurulmus gibi gorunuyor ama Arco Linux'un 32-bit yansisi bile yok muhtemelen.
Mauri dedi: Archinstall ile kurmaya çalışıyorum ama paketleri yüklemiyor. Elle kurmaya da üşeniyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem 32-bit kurulmus gibi gorunuyor ama Arco Linux'un 32-bit yansisi bile yok muhtemelen.
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 10 Ekim 2023 #5 Mauri dedi: Merhaba. Bugün arco Linux kurdum ama 8 GB RAM'in sadece 4 GB'sini okuyor. RAM'da bir promblem yok çünkü BIOS'ta RAM 8 GB olarak görünüyor. Free -h çıktısı. Genişletmek için tıkla... Peki başlangıç olarak neden Linux Mint kurmadınız?
Mauri dedi: Merhaba. Bugün arco Linux kurdum ama 8 GB RAM'in sadece 4 GB'sini okuyor. RAM'da bir promblem yok çünkü BIOS'ta RAM 8 GB olarak görünüyor. Free -h çıktısı. Genişletmek için tıkla... Peki başlangıç olarak neden Linux Mint kurmadınız?