Plarimee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #11 401916 dedi: Aynı zamanda sistemim legacy. Genişletmek için tıkla... Legacy sistemlerle Dengesiz Kokarca dedi: @Plarimee Arco(Archmerge) ile Arch farklı dağıtımlar. @401916 şu an Manjaro'da. Genişletmek için tıkla... Dostum yanlış link atmışım hemen düzeltiyorum
401916 dedi: Aynı zamanda sistemim legacy. Genişletmek için tıkla... Legacy sistemlerle Dengesiz Kokarca dedi: @Plarimee Arco(Archmerge) ile Arch farklı dağıtımlar. @401916 şu an Manjaro'da. Genişletmek için tıkla... Dostum yanlış link atmışım hemen düzeltiyorum
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 30 Ocak 2021 #12 Plarimee dedi: Legacy sistemlerle Dostum yanlış link atmışım hemen düzeltiyorum Genişletmek için tıkla... Bende başlığa bakmadan inceliyorum.
Plarimee dedi: Legacy sistemlerle Dostum yanlış link atmışım hemen düzeltiyorum Genişletmek için tıkla... Bende başlığa bakmadan inceliyorum.
Plarimee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada detaylı bir anlatım videosu buldum birde ArcoLinux | ArcoLinux Sitesini buldum benim çok bir bilgim yok ama buradaki adımları takip edip çok rahatlıkla usb hazırlayabilir tabi 3.0 üstü ve altı durumlarına dikkat et dostum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada detaylı bir anlatım videosu buldum birde ArcoLinux | ArcoLinux Sitesini buldum benim çok bir bilgim yok ama buradaki adımları takip edip çok rahatlıkla usb hazırlayabilir tabi 3.0 üstü ve altı durumlarına dikkat et dostum