R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 19 Mart 2021 #11 BayCoder dedi: Evet hocam. Edge'de Microsoft hesabıyla oturum açma diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırayım. Bununla ilgili bir bilgi bulamadım hocam, siz Edge'yi nereden indirmiştiniz? Son düzenleme: 19 Mart 2021
BayCoder dedi: Evet hocam. Edge'de Microsoft hesabıyla oturum açma diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırayım. Bununla ilgili bir bilgi bulamadım hocam, siz Edge'yi nereden indirmiştiniz?
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #12 runit dedi: Biraz araştırayım. Bununla ilgili bir bilgi bulamadım hocam, siz Edge'yi nereden indirmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Şu site hocam. Normal sürüm Linux üzerine kurulmuyormuş sitede öyle yazıyor bende mecburen bunu indirdim.
runit dedi: Biraz araştırayım. Bununla ilgili bir bilgi bulamadım hocam, siz Edge'yi nereden indirmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Şu site hocam. Normal sürüm Linux üzerine kurulmuyormuş sitede öyle yazıyor bende mecburen bunu indirdim.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 19 Mart 2021 #13 BayCoder dedi: Şu site hocam. Normal sürüm Linux üzerine kurulmuyormuş sitede öyle yazıyor bende mecburen bunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Dev kanalını ve deb dosyasını indirdin, değil mi? Belki bu özellik Linux'a daha gelmemiş olabilir.
BayCoder dedi: Şu site hocam. Normal sürüm Linux üzerine kurulmuyormuş sitede öyle yazıyor bende mecburen bunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Dev kanalını ve deb dosyasını indirdin, değil mi? Belki bu özellik Linux'a daha gelmemiş olabilir.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #14 runit dedi: Dev kanalını ve deb dosyasını indirdin, değil mi? Belki bu özellik Linux'a daha gelmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım. Gelmemesi çok problem değil ama bu özellik olsaydı iyi olurdu. O kadar araştırma vs. yaptınız teşekkür ederim.
runit dedi: Dev kanalını ve deb dosyasını indirdin, değil mi? Belki bu özellik Linux'a daha gelmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım. Gelmemesi çok problem değil ama bu özellik olsaydı iyi olurdu. O kadar araştırma vs. yaptınız teşekkür ederim.