R Ramazan1250 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Minecraft'ın orijinal websitesinde, Minecraft Earth desteklemeyen telefonlar listesi var ve o listede benim telefonum (Samsung Galaxy J7 Pro) var. Yine websitede yazdığına göre gereken özellikler arcore ve Android 7 üstü bir işletim sistemi. Ama benim telefonumda bu özellikler olduğu halde Minecraft Earth benim telefonumda çalışmıyor? (Eski sürümde sorunsuz çalışıyordu) Bunun nedeni nedir veya bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Minecraft'ın orijinal websitesinde, Minecraft Earth desteklemeyen telefonlar listesi var ve o listede benim telefonum (Samsung Galaxy J7 Pro) var. Yine websitede yazdığına göre gereken özellikler arcore ve Android 7 üstü bir işletim sistemi. Ama benim telefonumda bu özellikler olduğu halde Minecraft Earth benim telefonumda çalışmıyor? (Eski sürümde sorunsuz çalışıyordu) Bunun nedeni nedir veya bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Nisan 2021 #2 Güçsüz ise desteklese bile oynatmayabilirmiş Artı 0 Eksi
KS KS R Ramazan1250 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 Erkandanotesi dedi: Güçsüz ise desteklese bile oynatmayabilirmiş. Eki Görüntüle 982850 Genişletmek için tıkla... APK kurmaya çalışırken anında uygulama yüklenemedi diyor ben en azından yüklenip açılmayacağını düşünüyorum bu bilerek yapılmaış olabilir mi? Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Güçsüz ise desteklese bile oynatmayabilirmiş. Eki Görüntüle 982850 Genişletmek için tıkla... APK kurmaya çalışırken anında uygulama yüklenemedi diyor ben en azından yüklenip açılmayacağını düşünüyorum bu bilerek yapılmaış olabilir mi?
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Nisan 2021 #4 Ramazan1250 dedi: APK kurmaya çalışırken anında uygulama yüklenemedi diyor ben en azından yüklenip açılmayacağını düşünüyorum bu bilerek yapılmaış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sitesinde J7 Pro uyumlu değil diyor yükleyememeniz normal. Artı 0 Eksi
Ramazan1250 dedi: APK kurmaya çalışırken anında uygulama yüklenemedi diyor ben en azından yüklenip açılmayacağını düşünüyorum bu bilerek yapılmaış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sitesinde J7 Pro uyumlu değil diyor yükleyememeniz normal.
KS KS R Ramazan1250 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #5 Erkandanotesi dedi: Hocam sitesinde J7 Pro uyumlu değil diyor yükleyememeniz normal. Genişletmek için tıkla... Gördüm ama istediği özellikler telefonumda var ben bunu soruyorum. Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: Hocam sitesinde J7 Pro uyumlu değil diyor yükleyememeniz normal. Genişletmek için tıkla... Gördüm ama istediği özellikler telefonumda var ben bunu soruyorum.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 20 Nisan 2021 #6 Ramazan1250 dedi: Gördüm ama istediği özellikler telefonumda var ben bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... İstersen en iyi telefona sahip ol, eğer bir oyun senin işlemcinin desteklemeyeceği şekilde (mesela Oyun Arm desteklemez ama senin işlemcin ARM mimarilidir. Ya da Android 11 istiyordur sende android 10 vardır.) yapılmışsa oynayamazsın. Artı 0 Eksi
Ramazan1250 dedi: Gördüm ama istediği özellikler telefonumda var ben bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... İstersen en iyi telefona sahip ol, eğer bir oyun senin işlemcinin desteklemeyeceği şekilde (mesela Oyun Arm desteklemez ama senin işlemcin ARM mimarilidir. Ya da Android 11 istiyordur sende android 10 vardır.) yapılmışsa oynayamazsın.