Arkadaşlar herkese selam.
Benim bir dostumda kasa var öne 3 adet 140 fan takmak istiyor. Benim de zamanında düşündüğüm fanlardı şu an o da bu 2 fan arasında kalmış. 1 arka egzoz olarak 3 ön fan olarak toplam 4 tane alacak. Sizce hangisini alsın?
STATİK BASINÇ İÇİN OPTİMİZE EDİLDİ Yeni BioniX P140'ın geliştirilmesi sırasında, odaklanmış bir hava akımına ve dolayısıyla yüksek statik basınca özel önem verildi.Fan, artırılmış hava direnciyle bile son derece verimli soğutmayı garanti eder. Bu nedenle, BioniX P140 özellikle soğutucu ve...
P versiyonu statik basınçlı olduğu için radyatörlerde tercih ediliyor. Kasa fanı için ise hava akışı önemli(CFM). Özelliklerine baktığımız zaman F14 104 CFM'e sahipken P14 77 CFM'e sahip. Dolayısıyla kasa için F14 tercih ederdim.
Ayrıca gerçekten bu fanlara ihtiyaç var mı? Bütçeyi başka şeylere de ayırabilir. Yarı fiyatına F12 alınabilir kasa için.
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanýn geliþtirdiði S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akýmýna ulaþmak için kanat tasarýmý hava akýmýný düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akýþý saðlýyor. Viper 1900 devirde tam 83.63...