Arctic F12 PWM alınır mı?

Noctua olduğu için öneriyorum renginin neye benzediğini söylersem sansürlenir ama rengi önemsemem dersen kesinlikle tavsiye ederim
Uzun araştırmalar sonucu en uygun kasa fanı olduğuna karar verip grisinden 3 adet henüz bugün sipariş ettim, noctua gerçekten fan konusunda top seviyede ama şu da bir gerçek 10 yıl önceki gibi kalitesiz fan ile kaliteli fan arasındaki uçurum inanılmaz değil. Artık bütün fanlar hybrid ve gerçekten iyi performans veriyorlar

Link:

Noctua NF-P12 redux-1700 PWM, Yüksek Performanslı Soğutma Fanı, 4-Pin, 1700 devir (120 mm, Gri) Noctua NF-P12 redux-1700 PWM, Yüksek Performanslı Soğutma Fanı, 4-Pin, 1700 devir (120 mm, Gri) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ancak anlamadığim neden 3 tane

Peki hocam malzeme kalitesi nasıl? Bir de diğer markalardan farkı nedir? Sesli mi yoksa sessiz mi?

Malzeme kalitesinede baýilıyorum zaten o başka sesssizlik konusunda dünyada 1 numara diye biliyorym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…