Arctic Freezer 34E-Sports PWM ile fan yönü değiştirme

BurakDuman973

Centipat
Selamlar. Arctic Freezer 34E-Sports Duo soğutucuyu kullanıyorum. Fanların yerleri tam ters olacak şekilde yanlış montajlandı. PWM ile fan yönü değiştirme diye bir bilgi biliyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımı olabilecek misiniz?

Öyle bir şey var mı bilmiyorum. Varsa da normalde vereceği kadar iyi performans vermeyecektir. En temizi fanları çıkarıp çevirmek.

Öyle bir şey var mı bilmiyorum. Varsa da normalde vereceği kadar iyi performans vermeyecektir. En temizi fanları çıkarıp çevirmek.

Bence hiç performans vermeyecektir, işlemci stok halde 90 derece olur. Buraya konu açıp onaylanma ve cevap gelene kadar geçen sürede o fanların yerini değiştirebilirdi arkadaş.

Bence hiç performans vermeyecektir, işlemci stok halde 90 derece olur. Buraya konu açıp onaylanma ve cevap gelene kadar geçen sürede o fanların yerini değiştirebilirdi arkadaş.

Şu anda işlemci 4.3GHZ oc halde yükse 74 derece. Ancak akış yönü ters gibi. Ters ters cevap vermek yerine çözüm üretebilirsiniz. Öyle bir şey var PWM fanlarda. yardım istiyorum dediğinize bakın.

Şu anda işlemci 4.3GHZ oc halde yükse 74 derece. Ancak akış yönü ters gibi. Ters ters cevap vermek yerine çözüm üretebilirsiniz. Öyle bir şey var PWM fanlarda. yardım istiyorum dediğinize bakın.

Ters cevap görmemişsiniz siz. Fanların fiziki olarak yönünü değiştirin daha sağlıklı olacaktır. Detaylı foto atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Öyle bir şey var PWM fanlarda.
Olsa bile mantıklı değil ki. O fanlar tek bir tarafa dönmek için üretiliyor. Kanatlarının eğim yönü, fanın döneceği yöne göre tasarlanıyor.
Şu anda işlemci 4.3GHZ oc halde yükse 74 derece.
Fark etmez ki. Çünkü şu anda olması gereken yöne dönüyorlar. Ama dediğiniz üzere kasadaki hava akışına ters düşüyor. Çıkarıp çevirmeniz iyi olur.

Ters cevap görmemişsiniz siz. Fanların fiziki olarak yönünü değiştirin daha sağlıklı olacaktır. Detaylı foto atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler atıyorum hemen. Canlı derste idim. Hemen atıyorum.
IMG_20200904_112350.jpg
IMG_20200904_112358.jpg
IMG_20200904_112403.jpg
IMG_20200904_112406.jpg
IMG_20200904_112409.jpg
IMG_20200904_112422.jpg
IMG_20200904_112438.jpg
IMG_20200904_112443.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı