T tyrezzone Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #1 12400F işlemci için hangisini almalıyım?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.164 Çözümler 82 Yer Başkent 30 Haziran 2024 #2 Hangisi ucuzsa onu al.
T tyrezzone Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #3 AceTeq dedi: Hangisi ucuzsa onu al. Genişletmek için tıkla... Aralarında 50 lira var hocam.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.164 Çözümler 82 Yer Başkent 30 Haziran 2024 #4 Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al farketmez.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.479 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Haziran 2024 #5 Peerless assassinde 6 boru olması lazım ama ikisi de aşağı yukarı aynı performansı verir sen tipini sevdiğini al.
Peerless assassinde 6 boru olması lazım ama ikisi de aşağı yukarı aynı performansı verir sen tipini sevdiğini al.
T tyrezzone Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #6 SHYAH dedi: Peerless Assassinde 6 boru olması lazım ama ikisi de aşağı yukarı aynı performansı verir sen tipini sevdiğini al. Genişletmek için tıkla... Daha kolay montaj, daha iyi görünüm ve daha kaliteli macundan dolayı Arctic sipariş geçiyorum hocam. Mantıklı mıdır?
SHYAH dedi: Peerless Assassinde 6 boru olması lazım ama ikisi de aşağı yukarı aynı performansı verir sen tipini sevdiğini al. Genişletmek için tıkla... Daha kolay montaj, daha iyi görünüm ve daha kaliteli macundan dolayı Arctic sipariş geçiyorum hocam. Mantıklı mıdır?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.320 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #7 Peerless assasin daha iyi olacaktır.
T tyrezzone Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #8 ALUU dedi: Peerless assasin daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peerless Assasin montajı için anakartı sökmem lazım ve böyle işlerden pek anlamıyorum hocam. Arctic montajı çok pratik.
ALUU dedi: Peerless assasin daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peerless Assasin montajı için anakartı sökmem lazım ve böyle işlerden pek anlamıyorum hocam. Arctic montajı çok pratik.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.479 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Haziran 2024 #9 tyrezzone dedi: Daha kolay montaj, daha iyi görünüm ve daha kaliteli macundan dolayı Arctic sipariş geçiyorum hocam. Mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben P.A. tercih ederdim dual tower olsun bizim olsun diyerek. Senin tercihine kalmış.
tyrezzone dedi: Daha kolay montaj, daha iyi görünüm ve daha kaliteli macundan dolayı Arctic sipariş geçiyorum hocam. Mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben P.A. tercih ederdim dual tower olsun bizim olsun diyerek. Senin tercihine kalmış.
T tyrezzone Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #10 SHYAH dedi: Ben p. A. Tercih ederdim Dual Tower olsun bizim olsun diyerek. Senin tercihine kalmış. Genişletmek için tıkla... Çok büyük fark eder mi Dual Tower olması, 3-5 derece için saydığım şeylerden vazgeçmek istemiyorum doğrusu. Artı olarak Nays Hepsiburada indirimiyle 1300 liraya gelmiş olacak.
SHYAH dedi: Ben p. A. Tercih ederdim Dual Tower olsun bizim olsun diyerek. Senin tercihine kalmış. Genişletmek için tıkla... Çok büyük fark eder mi Dual Tower olması, 3-5 derece için saydığım şeylerden vazgeçmek istemiyorum doğrusu. Artı olarak Nays Hepsiburada indirimiyle 1300 liraya gelmiş olacak.